Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

2 in 1 – Muzica si lumina ambientala pentru gradina ta de vis

Partenerii nostri de la WHD urmaresc indeaproape nevoile si preferintele potentialilor clienti, iar in materie de gadget-uri sunt neintrecuti. 

Cu ceva timp in urma am primit noul catalog de produse WHD si am fost placut impresionati, asa ca ne-am hotarat sa va aratam si voua ce minunatii au mai scos pe piata.

 

 

IG 220 LED este un difuzor de pode pentru a asculta muzica afara in gradini, terase, restaurante, parcuri tematice etc. Carcasa acestuia se introduce direct in sol sau se cimenteaza. Apoi difuzorul este introdus in carcasa si rama cu grila durabila se va insuruba in aceasta. IG 220 LED este un difuzor cu doua cai, rezistent la inetmperii, fiind construit pentru incastrare in sol la un unghi de 90°. Un sistem special reflecta sunetul in sus. 

 

IG 340 LED este un difuzor de podea cu leduri integrate (230 V) pentru redarea muzicii in gradini, terase, parcuri tematice, etc.  Carcasa acestuia se introduce direct in sol sau se cimenteaza. Apoi difuzorul este introdus in carcasa si rama cu grila durabila se va insuruba in aceasta. IG 220 LED este un difuzor cu doua cai, rezistent la inetmperii, fiind construit pentru incastrare in sol la un unghi de 180°. Un sistem special de canalizare a sunetului reflecta sunetul in sus. 

 

R 1900 WPL este un difuzor omnidirectional cu lumina, ideal pentru pentru reproducerea muzicii in interior si in exterior, de exemplu, in parcuri de distractii, gradini, terase, piscine, pub-uri in aer liber etc. R 1900 WPL este echipat cu un woofer de 166 mm si un tweeter coaxial. Cele doua lumini integrale (230 V) asigura iluminarea uniforma a difuzorului/ globului. Difuzorul este montat pe o placa insurubata cu protectie anti-furt.