Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

5 sfaturi pentru sonorizarea exterioara

5 moduri in care puteti obtine un sunet de calitate in gradini, parcuri, terase in aer liber, spatii tematice etc.

 

1. Utilizati Line Array-urile pentru a acoperi spatiile mari

 


 

 

 

 

 

Line Array-urile tip coloana sonora aduc muzica si paging in spatiile mari, cum ar fi zonele aglomerate pentru plimbare, spatiile deschise dintre locurile de intalnire sau scenele performante. XT-Spyke de la SoundTube este o alegere excelenta pentru astfel de spatii. Proiectat pentru utilizarea in exterior, aceasta coloana sonora ofera un model de acoperire de 50° pe verticala si 120° pe orizontala, cu o putere de manipulare de pana la 200 de wati. XT-Spyke este complet rezistent la intemperii si ofera mai multe optiuni de montare – pe perete, pe stalp si in “cui” .

 

2. Utilizati difuzoare omnidirectionale, cu montare in pamant, pentru pasarele, zone pietonale si zone de gradina

 

Difuzoarele cu montare in pamant, XT550 si XT850 de la SoundTube, sunt un accesoriu in parcurile tematice din intreaga lume. Calitatea lor sonica si constructia robusta le face ideale pentru mentinerea entuziasmului in spatiile publice. Ca si alte difuzoare de exterior de la SoundTube, aceste produse au fost maximizate pentru performante superioare in spatii deschise, care au cerinte acustice complet diferite fata de spatiile interioare.

 


 

3. Alegeti difuzoare mici pentru o distribuire uniforma a sunetului in jurul atractiilor turistice

 


 

 

 

 

Plasand un numar mare de difuzoare mici intr-un loc, puteti obtine o calitate sonica consistenta fara zgomote sau alte sunete nedorite. Difuzoarele SoundTube sunt disponibile in dimensiuni mici, chiar si de 3″, permitandu-va sa le “ascundeti” cu usurinta pentru a se potrivi in locuri tematice. Difuzorul SM31-EZ de la SoundTube se monteaza simplu, pe pereti sau stalpi, in timp ce modelele de 3″ cu montare in perete si in tavan, sunt ideale pentru terase si balcoane. La SoundTube puteti gasi chiar si un difuzor suspendat de 3″, ideal pentru zonele de comanda a produselor alimentare. Rating-urile IP54 si IP64 ale acestor difuzoare asigura o performanta consistenta, chiar si in conditii de praf sau umiditate. Boxele si grilele pot fi vopsite in orice culoare pentru a se potrivi mai bine cu spatiul in care vor fi instalate.

 

4. Ascundeti difuzoarele la vedere

 

Compania  Rockustics fabrica boxe de exterior extrem de realiste de aproape 30 de ani.

XT-SurroundStone, un difuzor omni, si XT-PowerRock, au fost concepute pentru acoperire mare si inalta inteligibilitate. Aceste difuzoare sunt proiectate pentru aplicatii de 70V (cu transformator by-pass) si sunt, in esenta,”invizibile” atunci cand sunt plasate in gradini sau in apropierea altor roci, datorita aspectului lor natural. 

 


 

5. Utilizati difuzoare rezistente la apa in zonele umede

 


 

 

  

 

 

Aveti nevoie de rezistenta mare la intemperii? SoundTube poate oferi si acest lucru! Ploile abundente si stropii de apa din parcurile acvatice sunt o nimica toata pentru modelele WX (Weather extreme) de la SoundTube.

Aceste difuzoare cu montare pe suprafata sunt proiectate cu hardware-ul rezistent la intemperii si grile captusite cu un material hidrofob special care tine apa afara, fara a afecta calitatea sunetului.