Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Automatizarea locuintei cu FIBARO

In momentul de fata sistemul FIBARO este cea mai buna solutie de automatizare disponibila pe piata.
Ofera un proces de instalare non-invaziv, care elimina nevoia de a folosi metri intregi de cabluri. Modulele pot fi instalate in orice cutie de fire din perete, in spatele oricarui intrerupator de orice tip, si sunt compatibile cu orice tip de sistem electric.Este singurul sistem disponibil pe piata care poate sa controleze luminile LED sau fluorescente din sistemele electrice fara un fir neutru (tipul vechi de sisteme electrice).
Dispozitivele Fibaro nu sunt legate permanent la structura cladirii. Astfel ca daca doriti sa va redecorati apartamentul sau sa schimbati designul interior, nu va fi nici o problema. Este suficient sa scoateti modulul si sa il instalati in alta parte. Multumita retelei, modulul isi va actualiza locatia si va relua comunicarea cu componentele sistemului.
Sistemul Fibaro verifica si monitorizeaza statusul dispozitivelor individuale si, daca este necesar, va informeaza in privinta unui accident. Este singurul sistem de pe piata care stie exact pozitia unei jaluzele sau a unui oblon, etc. Se actualizeaza automat. Creaza automat backup pentru setarile salvate si le trimite apoi la servere externe. Componentele alimentate de la baterie va informeaza inainte ca este nevoie sa schimbati sursa de alimentare. Daca plecati in vacanta si uitati sa opriti caldura, Fibaro va trimite o notificare prin care va anunta ca trebuie sa o opriti. 

 Home Center 2 este unitatea centrala a sistemului Fibaro ce dispune de o arhitectura hardware extrem de eficienta. Poate fi accesata de la distanta prin pagina web sau mobil. Ofera posibilitate de geolocalizare, notificari prin SMS, drepturi de utilizare configurabile, configurare scenarii în functie de conditiile meteo sau de alte variabile definite de utilizator, istoric evenimente, backup sistem salvat mereu pe USB, sistem avansat de recuperare date, interfata usor de folosit, configurare rapida si usoara.


Senzorul de inundatie Fibaro are un design inovator si dimensiuni compacte. Dispune de senzor de temperatura, senzor de inclinare, alarma cu sirena, sonda telescopica, intrare/iesire, indicator vizual (led), avertizare la deschidere si detector de miscare. Poate fi integrat la orice sistem de alarma si poate fi alimentat cu baterie sau curent, în functie de locatia de operare. In plus, previne inghetul si detecteaza incendiile.

Senzorul de fum Fibaro are un design minialist si detecteaza extrem de rapid un incendiu, datorita grilajului polizat, ce permite detectarea si celei mai mici cantitati de fum si, in plus, dispune si de senzor de temperatura. Senzorul avertizeaza in privinta unei amenintari printr-un led multiclor RGB LED si o sirena incorporata. Este compatibil cu orice sistem de alarma. Dispune de optiuni avansate de configurare a sensibilitătii.

 


Inspirat de natura 

 

Senzorul de miscare Fibaro a fost inspirat de natură si are forma unui ochi de pisica. Acest senzor are un camp vizual foarte extins, atat pe lungime, cat și pe latime si observa tot ceea ce tie iti scapa.

 

Multizenzor

 

In afara de faptul ca detecteaza miscarea, acesta poate masura temperatura ambientala, intensitatea luminii si vibratiile, datorita accelerometrului incorporat.

Senzorul de miscare Fibaro extinde confortul realitatii tale. Poti crea scenarii personalizate si te poti bucura mereu de siguranta deplina – senzorul detecteaza orice intruziune, sabotaj, incendiu sau alte pericole.

 

 

Senzorul de usa/fereastra Fibaro este un dispozitiv wireless, alimentat cu baterie, compatibil Z-Wave. De fiecare data cand cele doua componente ale senzorului se separa, se transmite un semal radio. Este compatibil cu senzorul de temperatura DS18B20 ai are o iesire libera. Acest senzor este destinat utilizarii in sisteme de automatizare rezidentiala, sisteme de alarma si de supraveghere si oriunde sunt necesare informatii legate de inchiderea sau deschiderea unei usi, ferestre, porti de garaj, etc.

Senzorul de usa/fereastra este extrem de compact. Este cea mai mica unitate de acest tip disponibla in momentul de fata pe piata. Design-ul sau extrem de simplu il face aproape invizibil pe orice usa sau fereastra.


 Priza de perete Fibaro, cu functie de masurare a consumului de energie  este un dispozitiv inteligent, extrem de compact, sofisticat, controlat de la distanta. Are senzor de temperatura incorporat, protectie anti scurtcircuit, lampa de veghe si tester acoperire retea. Afiseaza consumul de energie prin intermediul celor 16 milioane de culori ale inelului LED si emite un raport la fiecare eveniment.

Fiecare componenta a fost creata cu precizie maxima si testata in conditii extreme. Desi au existat numeroase provocari, priza a fost creata fara nici un compromis. Este mai mult decat un simplu dispozitiv de masurare a consumului de energie, este o adevarata realizare in inginerie.

Priza de perete nu necesita instalare. Este suficient sa o scoateti din cutie, sa o introduceti intr-o priza si sa conectati mai departe orice alt dispozitiv electric. Interfata este extrem de usor de folosit.

Inelul RGB LED te informeaza in privinta sarcinii curente a dispozitivelor conectate schimbandu-si culoarea.


Controller RGBW  este un controller wireless pentru benzi flexibile LED cu patru culori. In afara de canalele RGB, controllerul este compatibil si cu canalul de lumina alba, ceea ce permite realizarea culorilor pastelate. Dispozitivul poate controla pana la patru senzori analog.Cu ajutorul acestuia se poate adapta intensitatea luminii la conditiile de afara. Creaza-ti propria compozitie de culoare.

Dimmerul Fibaro  este un dispozitiv de mici dimensiuni, ce comunica cu reteaua Z-Wave. Are functia unui intrerupator cu trei pozitii si este compatibil cu intrerupătoarele monostabile si bistabile. Cu ajutorul acestuia se poate seta inetrvalul de timp pentru marirea sau micsorarea luminii, atat in mod manual, cat si automat, se poate sincroniza nivelul luminozitătii pentru toate dimmerele asociate.

Releul Dublu Fibaro  actioneaza dimmerele si releele de rulou asociate. Este compatibil cu doua grupuri independente de asociere, cu intrerupatoarele monostabile si bistabile si cu functia all on/all off. Memoreaza status-ul dispozitivul in cazul unei pene de curent. Ofera posibilitatea configurarii raspunsului in caz de alarma de inundatie, fum, CO, CO², temperatura.

Senzorul Universal Fibaro este un modul wireless care face posibila imbunatatirea functionalitatii oricarui senzor cu iesire binara, permitandu-i sa comunice cu reteaua wiereless Z-Wave si cu sistemul inteligent Fibaro. Functia principala a senzorului este integrarea sistemului wireless Fibaro la alte sisteme deja existente. Functioneaza pe baza de microprocesor si este compatibil cu sisteme de alarma.


 

Fibaro ofera libertatea controlului si a comunicarii, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile de pe piata. Este compatibil cu produse wireless de la aproape 300 de producatori independenti, si cu alte dispozitive care pot fi controlate utilizand sisteme produse de competitori. Este compatibil cu toate camerele IP de pe piata – in urma detectarii unui incident, sistemul va trimite o imagine sau un videoclip pe telefonul dumneavoastra.

 

 SECURITATE

Sistemul Fibaro poate integra un sistem de alarma deja existent. Fiecare componenta a sistemului poate opera independent de unitatea centrala. Daca unitatea centrala este defecta si sistemul detecteaza un foc de exemplu, fiecare componenta va decide independent unde sa deschida jaluzelele, sa deschide ferestrele, usile, sa porneasca sistemul de ventilatie, etc. Nu aveti nevoie de o conexiune VPN sau de o adresa de IP static pentru a va controla sistemul de la distanta.

 

INTELIGENTA

Sistemul Fibaro transforma fiecare casa intr-un mecanism cu auto-reglare, ceea ce va usura vietile tuturor celor care locuiesc in casa. Multumita acestui sistem inteligent, dispozitivele electrice din casa dumneavoastra pot comunica, oferind astfel o gama larga de solutii si aplicatii. Fibaro va asigura confortul si securitatea.