Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Adevarata inovatie vizuala intalneste perfectiunea audio pura – The Wall & Steinway Lyngdorf

Samsung Electronics si Steinway Lyngdorf ofera o experienta audio-video fara egal cu The Wall si Model B.

 

 

Atunci cand adevarata inovatie vizuala intalneste perfectiunea audio pura, senzația este fenomenala. Doi maestri s-au unit pentru a aduce o experienta cu adevarat spectaculoasa in casa ta.

Bucrati-va de colaborarea magica dintre The Wall, noua generatie de tehnologie de afisare Samsung, si sistemul extraordinar de sunet Model B de la Steinway Lyngdorf.

 

 

Experienta vizuala excelenta

 

The Wall redefineste ceea ce inseamna a oferi o experienta vizuala unica. Nivelurile de negru pur si culorile vibrante si naturale, optimizate datorita caracteristicii HDR care adauga un grad de finete suplimentar imaginilor, asigura o experienta vizuala cu adevarat imaculata.

 

Sunet minunat

 

Sunetul impecabil este completarea perfecta a imaginilor extraordinare. Sistemul audio Model B a fost proiectat pentru a produce o calitate audio pura si o muzicalitate naturala.

 

Prezenta uimitoare

 

The Wall & Model B nu impresioneaza numai prin performanta, ci si printr-un aspect de neuitat. Dimensiunea impresionanta a lui The Wall, impreuna cu sistemul sofisticat Model B, conceput special pentru aceast proiect, ofera cu siguranta o experienta memorabila.