Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Aduceti interactiunea si colaborarea la un nivel superior cu video wall-urile profesionale Samsung

Aduceti interactiunea si colaborarea la un nivel superior cu video wall-urile profesionale Samsung pentru mediul corporate!

 

Transformati o prezentare traditionala intr-o experienta de afaceri dinamica. Oferiti un mediu de lucru stimulator, care incurajeaza interactiunea si colaborarea.

 

Video wall-urile Samsung permit administrarea si afisarea unui continut vizual bogat si puternic intr-un mod simplu si eficient.

 

Sporiti interesul pentru prezentari prin acces direct la continut bogat si instrumente interactive. Creati cu usurinta prezentari puternice, cu continut bogat si transferati-le catre participanti pentru a incuraja discutiile, schimburile de idei creatoare si rezolvarea problemelor.

 

 

Video wall-urile profesionale Samsung revolutioneaza panorile pentru afisare de dimensiuni mari oferind continut de inalta rezolutie cu o acuratete de afisare a culorilor si a luminozitatii unice in industrie.

 

Prin combinarea beneficiilor oferite de solutia Digital Signage Samsung cu o imagine fara iregularitati, margini ultra subtiri si un ecran profesional de ultima generatie, video wall-urile Samsung  permit afisarea de continut digital cu impact superior asupra audientei.

 

 

RomAudioVideo comercializeaza si monteaza urmatoarele echipamente pentru video wall-uri:

 

  • display-uri profesionale
  • ecrane LED de interior/exterior
  • sisteme de prindere

 

Pentru montarea unui videowall aveti nevoie de un sistem special, iar System X de la B-Tech este cu siguranta cea mai buna alegere.

 

Cu peste 2000 de configuratii posibile System X a fost proiectat pentru a simplifica configurarea si procesul de comanda al solutiilor de montare pentru video wall-uri.