Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Controleaza totul in casa ta – de la iluminat la muzica, securitate si nu numai!

Buna dimineata!

 

Poti avea dimineata perfecta cand te trezesti intr-o casa automatizata cu Crestron. O singura atingere a butonului scena “wake” si luminile se vor lumina usor partea patului in care te afli, fara a te orbi sau a-ti perturba partenerul. Mergeti in baia ta preincalzita in timp ce televizorul se aprinde pe canalul tau favorit de stiri – totul fara a cauta un switch sau o telecomanda. Si acesta e doar inceputul intr-o casa in care toata tehnologia este perfect integrata.

 

 

Departe de casa

 

Esti linistit stiind ca daca esti pe strada sau oriunde in lume, casa iti este intotdeauna la indemana cu Crestron. Primesti notificari prin e-mail si alerte pop-up pe ecranul telefonului/ tabletei atunci cand apar probleme posibile. Poti vedea chiar si camerele de securitate de la distanta pentru o asigurare suplimentara sau doar pentru a verifica copiii. In drum spre casa, poti seta temperatura si iluminarea pentru ambianta ideala, astfel incat, atunci cand intri sa te bucuri ca esti acasa.

 

 

Timpul petrecut cu familia

 

Cand iti doresti sa te bucuri de un film cu familia, setezi starea intr-o clipa cu Crestron. Poti controla cu usurinta mai multe surse audio si video cu un echipament portabil, acelasi echipament care poate reduce nuantele, dima luminile, si cobora ecranul de proiectie pentru un mediu de vizionare a filmului captivant. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la inlocuirea televizorului stereo sau HD – sistemul Crestron se integreaza cu tehnologia de la toate brandurile tale preferate.

 

 

Noapte buna!

 

La sfarsitul unei zile lungi, relaxeaza-te ascultand muzica favorita in intreaga casa. Pe masura ce te pregatesti de culcare, Crestron are grija de restul cu presetari personalizate pe timp de noapte, asigurandu-se ca nuantele sunt reduse, luminile din toata casa sunt oprite, si fiecare lacat este securizat. Programeaza ca procesul sa se intâmple in fiecare noapte, la aceeasi ora, sau fa totul prin simpla atingere a unui buton – depinde de tine.

 

 

Controleaza orice sistem

 

Tehnologia ar trebui sa simplifice viata, nu sa o complice. Crestron integreaza sisteme disparate in intreaga casa si le face usor de monitorizta si de controlat cu interfete intuitive. Toate marcile preferate si echipamentele existente pot fi imbunatatite prin integrare, inclusiv televizorul, player-ul Blu-ray, sistemul stereo, media player-ul, sistemele de securitate etc.

 

 

Cele mai elegante dispozitive

 

De la ecrane tactile care controleaza totul, la tastaturi care controleaza functiile specifice, exista o solutie eleganta pentru fiecare camera din casa ta. Ecranele tactile ofera un controler simplificat pentru tot ce este in casa ta, si poate afisa chiar si continut AV, precum feed-uri live de la camerele de securitate, programele TV, si altele pentru versatilitate adaugata. Alternativ, tastaturile elegante ofera controale discrete pentru functiile specifice fiecarie camere, in timp ce completeaza orice decor. Exista chiar si telecomenzi rezistente la apa pentru utilizare in jurul piscinei si in bai, asa ca ai intotdeauna controlul, indiferent de mediul inconjurator.

 

 

Acces de pe dispozitivele mobile

 

Desi exista multe modalitati de a gestiona sistemul Crestron, doar una este intotdeauna cu tine: dispozitivul mobil. Aplicatiile iOS® si Android™ ofera o modalitate convenabila de a monitoriza si controla toate sistemele din interiorul casei tale de la un smartphone sau tableta, astfel incat sa le poti accesa din jurul casei sau de pe drum.