Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Automatizarea casei…o idee inteligenta!

Conceptul de casa inteligenta a iesit de mult din zona science-fiction, dar reprezinta inca ceva inedit pentru cei mai multi dintre romani. Posibilitatea de a controla aparate precum becurile de acasa, jaluzelele, frigiderul, aparatul de cafea sau apa de la dus direct de pe telefon creeaza o piata despre care multi nu stiu ca exista.                                                                                            
O casa inteligenta sau automatizata reprezinta un stil de viata imbunatatit, deservind nevoilor fundamentale ale omului de confort, functionalitate si  siguranta. 

 

Gradul de automatizare a unei case, respectiv beneficiile pe care le ofera, depind doar de vointa proprietarilor si de gradul de confort dorit. Rezidentii unei case automatizate vor controla permanent sistemul inteligent, fie de pe canapeaua din sufragerie sau de la mii de kilometrii distanta. Odata instalata o asemenea solutie, nivelul de confort va creste la un nivel care anterior parea de neconceput. Pe langa toate acestea, instalarea solutiilor de automatizare determina luna de luna economii semnificative la costul de intretinere a casei.

 

RomAudioVideo ofera solutii si produse de automatizare a locuintei tuturor celor care doresc sa-si eficientizeze costurile de intretinere si sa-si imbunatateasca stilul de viata. 

 

Sistemul recomandat de noi reprezinta cea mai buna solutie de automatizare disponibila pe piata, SISTEMUL FIBARO. Acesta ofera un proces de instalare non-invaziv, care elimina nevoia de a folosi metri intregi de cabluri. Modulele noastre in miniatura pot fi instalate in orice cutie de fire din perete, in spatele oricarui intrerupator de orice tip, si sunt compatibile cu orice tip de sistem electric.

 

Este singurul sistem disponibil pe piata care poate sa controleze luminile LED sau fluorescente din sistemele electrice fara un fir neutru.

 

Dispozitivele Fibaro nu sunt legate permanent la structura cladirii. Astfel ca daca doriti sa va redecorati apartamentul sau sa schimbati designul interior, nu va fi nici o problema. Este suficient sa scoateti modulul si sa il instalati in alta parte. Multumita retelei, modulul isi va actualiza locatia si va relua comunicarea cu componentele sistemului.