Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Captivati publicul printr-un design optimizat al panoului – Video Wall Samsung Seria UDE-B

Calitatea imbunatatita a panoului sistemului video wall UDE-B de la Samsung promoveaza mesajele si continutul vizual prin intermediul unei imagini perfecte si al unei claritati superioare.

 

Fiind caracterizat de un format extrem de ingust al designului, cu rama langa rama de 3,5 mm (rama de 2,3 mm in partea din stanga si de sus si rama de 1,2 mm in partea din dreapta si de jos), care este cea mai ingusta rama din industria sistemelor video wall, afisajul creeaza o experienta de vizualizare efectiv neintrerupta, pentru ca publicul sa ramana concentrat pe continut si nu pe afisaj in sine.

 

 

Obtineti imagini de calitate maxima folosind calibrarea avansata din fabrica

 

Orice problema legata de luminozitatea si precizia culorii sistemului video wall intre afisaje poate avea un impact negativ asupra experientei de vizualizare.

 

Pentru a elimina aceste tipuri de diferente in redarea culorii si pentru a mentine o prezentare complet aliniata, continua si captivanta, sistemele video wall din seria UDE-B de la Samsung beneficiaza de reglare complexa din fabrica, hardware inovator si instrumente exceptionale de calibrare pentru utilizator.

 

Pe langa calibrarea riguroasa din fabrica, utilizatorii pot gestiona comod luminozitatea si uniformitatea culorii, cu Samsung Color Expert, un software puternic si gratuit.

 

Prin intermediul acestor solutii complexe de gestionare a culorii, sistemele video wall din seria UDE permit realizarea unor prezentari la scara mare, caracterizate de o uniformitate, permanenta si performanta superioare, pentru cea mai buna redare a culorii.

 

 

Obtineti o calitate UHD a imaginii fara dispozitive suplimentare, prin intermediul tehnologiei lider in industrie

 

Cu o crestere a dimensiunii ecranului, rezolutia continutului devine si mai importanta in livrarea continutului plin de impact.

 

Fiind primele sisteme video wall din industrie care dispun de porturi integrate DisplayPort (DP) 1.2 si HDMI, modelele din seria UDE-B de la Samsung, pot afisa un continut Ultra-High Definition (UHD) pe toate configuratiile de video wall, la dimensiuni de pana la 5 x 5, fara achizitionarea unor dispozitive suplimentare scumpe.

 

 

Lizibilitate si durabilitate de inalta performanta a ecranelor, pentru mediul dvs. de business

 

Sistemele video wall din seria UDE-B de la Samsung ofera continuu o experienta captivanta a vizualizarii, cu o lizibilitate si durabilitate de inalta performanta.

 

Proiectate pentru functionare continua, fara intrerupere, in medii dificile (statii ale mijloacelor de transport, mall-uri, cladiri de birouri, centre de control etc.), sistemele video wall din seria UDE-B functioneaza la viteza afacerii dvs., fara a pierde din performanta sau din calitatea afisajului. Afisajele ofera o luminozitate de 500 nit pentru a transmite imagini vii, extrem de lizibile, precum si mesaje vizuale, in diverse conditii de iluminat.

 

 

Un suport de perete suplu si usor de configurat, adaptabil la nevoile dvs. de afaceri

 

Sistemele video wall versatile din seria UDE-B de la Samsung sunt livrate echipate cu o gama larga de caracteristici simple, pentru a asigura o montare fara probleme, adaptata nevoilor operationale specifice.

 

Afisajele sunt livrate cu un suport subtire, lider in industrie, cu adancimea de 39 mm, pentru o montare si calibrare simplificata, pentru a fixa fiecare ecran in locul lui, fara a distrage atentia privitorilor.

 

Sistemul de montare ofera reglarea pe trei axe, incluzand reglarea pe axa x (sus si jos, cu ajutorul suruburilor); pe axa y (stanga si dreapta, prin deplasare pe sina) si axa z (capacitate de impingere si tragere), pentru alinierea fara efort a ecranelor individuale, pentru a forma un video wall continuu, fara spatii.