Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cena & Cira – Sunet clar ascuns la vedere

Un aspect elegant, cu un impact vizual minim! Noile difuzoare high-end, cu grile fara margini de la Audac, garanteaza o experienta optima pentru fiecare situatie si aplicatie.

 

 

Seria CENA

Seria CENA este conceputa pentru a oferi o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor, cu trei modele de 4.5” , 6.5” si 8”, cu un singur con si o constructie cu profil redus, care permite plasarea in locatii cu spatiu limitat de plafon.

 

Sistemul de instalare SpringFit™ permite instalarea rapida a difuzoarelor, in timp ce designul grilei, fara margini, ofera un impact vizual minim.

 

 

Seria CIRA

 

Seria CIRA este proiectata cu confortul instalatorului in minte si ofera o reproducere audio superioara. Seria are multe avantaje care se regasesc in mod normal la difuzoarele de plafon premium. Designul fara margini al grilei TwistFix™, ofera o asamblare usoara, dar solida si o trecere aproape invizibila de la grila la tavan.

 

Seria CIRA este formata din trei difuzoare cu doua cai, de 5 ¼”, 6.5” si 8”, cu sistem de fixare QuickFit™ si conector FastCon™, care asigura stabilitate de durata si confort pentru instalatori.

 

 

Pentru mai multe detalii sau oferta de pret ne puteti contacta la numarul de telefon +40 373 550 217 sau prin formularul de CONTACT.