Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Colaborarea video este mai interesanta cu Crestron RL 2

Lucrati impreuna wireless si intreaga echipa se poate alatura pentru a vedea, a controla, sau pentru a participa la o prezentare de pe aproape orice dispozitiv. Afisati pana la patru surse simultan folosind modul Quad View pentru o experienta de colaborare mai dinamica. De asemenea, puteti conecta mai multe laptop-uri simultan cu intrefata cu fir Crestron, iar apoi puteti comuta intre prezentatori intantaneu.

 

 

Partajati continutul cu toti participantii la sedinta, permitandu-le sa vizualizeze si sa adnoteze utilizand Microsoft PowerPoint sau o tabla interactiva, local sau de la distanta, cu touch display-ul de 65” Crestron RL 2. Participantii la distanta se pot alatura unei sesiuni prin Lync pe desktop-ul lor. Uitati de markere si gume de sters – schimbul de idei este mai usor cu Crestron.

 

 

Ce este Crestron RL 2?

Crestron RL 2 este o solutie completa de colaborare de grup. Acesta combina hardware-ul cu software-ul Skype for Business, cea mai populara si mai puternica aplicatie bazata pe server, pe care multe companii deja o folosesc zilnic. 

Crestron RL 2 permite colaborarea in timp real pe display-urile din sala de conferinte. Acesta incorporeaza video, voce, partajarea continutului interactiv, prezenta si chat-ul de la o singura interfata touch screen.

In combinatie cu Skype for Business, Crestron RL 2 face posibila pentru oamenii dintr-o camera colaborarea cu partenerii si clientii, oriunde si oricand.

 

 

Caracteristici:

 

  • Usor de folosit
  • Usor de instalat
  • Usor de monitorizat si gestionat
  • Optiuni de montare versatile
  • Conectivitate AV superioara si integrare Digital Media
  • Solutie scalabila