Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Continut personalizat si functionalitate sporita cu Samsung Hotel TV

Furnizati continut personalizat si functionalitate sporita pentru a imbunatati experienta oaspetilor!

 

Proprietarii de hoteluri au nevoie de un management de afisare simplificat si de gestionare usoara a continutului in mai multe locatii pentru a satisface nevoile clientilor care asteaptă o experienta digitala bogata in continut din momentul in care intra in lobby.

 

 

Televizoarele obisnuite nu pot oferi aceleasi avantaje ca cele  dedicate industriei hoteliere.

 

Modelele Samsung Hotel TV contribuie la reducerea costurilor si timpului de administrare, oferindu-ti solutia pentru a darui o experienta personalizata oaspetilor tai.

 

 

LYNK REACH (Remote Enhanced Active Control of Hospitality) reprezinta o solutie de gestionare a continutului care faciliteaza distribuirea informatiilor personalizate direct pe ecranele din camerele oaspetilor si contribuie la diminuarea costurilor operationale prin gestionarea concomitenta a continutului de pe toate ecranele.

 

 

Principalele avantaje: 

 

  • Simplificarea crearii si gestionarii continutului printr-o singura aplicatie
  • Monitorizarea performantei si a capacitatii de functionare centralizata
  • Livrearea unui continut personalizat, diferentiat in functie de nevoile oaspetilor

 

Monitorizarea performantei in timp real

 

Cu ajutorul solutiei LYNK REACH, aveti posibilitatea de a reduce costurile alocate administrarii sistemului, datorita rapoartelor de performanta pe care le puteti urmari in timp real. Astfel, puteti seta functiile ecranelor/retelei, gestiona continutul afisat si sa permiteti oaspetilor sa-si faca check in-ul/out-ul cu doar cateva click-uri.

 

 

Continut personalizat prin interfata customizabila

 

Interfata programului este intuitiva si usor de utilizat, in asa fel incat dumneavoastra puteti oferi oaspetilor o experienta completa prin informatiile pe care le puneti la dispozitie direct pe TV-uri, in camerele acestora.

 

 

Acces la o gama variata de aplicatii

 

Prin Samsung Smart Hub, oaspetii dumneavoastra se pot bucura de acelasi confort si divertisment de care beneficiaza pe dispozitivele mobile personale. De asemenea, acestia au acces la informatii utile precum servicii hoteliere, vreme, programul zborurilor si atractii turistice in timp real.

 
 
 
 
Difuzarea canalelor TV in functie de preferintele clientilor
 

 

Cu ajutorul solutiei REACH 4.0, aveti acces la un mix de canale transmise prin IP sau RF, iar prin Channel Bank puteti oferi continut premium anumitor clienti. Astfel, acestia au parte de o experienta de vizualizare personalizata, in timp ce dumneavoastra beneficiati de sursa de venituri aditionala.

 
 
 
 
Servicii personalizate
 

Cu LYNK REACH puteti trimite oaspetilor mesaje personalizate si oferi acces la servicii pe toata durata sedarii in hotelul dumneavoastra.