Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Creati urmatoarea generatie de invatare cu Samsung Flip 2 de 85″

Creati urmatoarea generatie de invatare

 

Samsung Flip WM85R este o solutie optimizata pentru a satisface cerintele digitale ale educatiei moderne. Flip este o tabla digitala usor de utilizat cu optiuni de conectivitate imbunatatite si o varietate de caracteristici convenabile pe un ecran UHD de 85 inci.

 

 

Scriere multipla pentru pana la 10 persoane pe afisajul de 85″

 

Flip ofera un instrument intuitiv pentru ca pana la 10 persoane sa scrie si sa deseneze simultan pe ecranul UHD de 85 inci. Aceste caracteristici intuitive asigura participarea activa si directa a tuturor participantilor pentru a spori eficienta si implicarea clasei.

 

 

Deseneaza, scrie & inspira idei noi

 

Samsung Flip ofera o paleta larga de culori si o gama de grosimi pentru o experienta de scriere diferentiata. Pana la 10 utilizatori pot scrie si desena simultan si liber orice text sau forme cu stiloul pasiv al Flip. Orice desen poate fi apoi sters cu usurinta cu un deget sau cu palma, atunci cand este necesar.

 

 

Creeaza o capodopera

In modul Brush, Samsung Flip recunoaste o gama larga de grosimi, asigurandu-se ca utilizatorii pot crea arta prin simpla miscare a pensulei. Modurile de pictura in apa si ulei permit stiluri si texturi diferite, in timp ce Flip ofera utilizatorilor o paleta de culori vibrante, permitand chiar si amestecarea flexibila a acestora.

 

 

Scrie pe orice fundal

 

Samsung Flip permite utilizatorilor sa scrie pe orice sursa de fundal. Printr-un simplu clic pe butonul layer-ului “note”, utilizatorii se pot bucura de o scriere neteda oricand, oriunde pe orice continut afisat, fara a afecta nicio lucrare din spatele layer-ului original.

 

 

Editare flexibila a imaginilor

 

Cu Samsung Flip, utilizatorii pot selecta, muta, decupa, capta si edita rapid si usor orice imagine.

 

 

Navigare simpla pe web in timp ce adnotați

 

Samsung Flip suporta acum navigarea pe web si permite utilizatorilor sa acceseze internetul direct prin intermediul afisajului, fara a fi nevoie de un dispozitiv suplimentar.

 

 

Optiuni de conectivitate multiple

 

O selectie versatila de optiuni de conectivitate, inclusiv USB, HDMI, DP, NFC, partajarea ecranului si slotul OPS adaugat recent, asigura accesul la Flip de la o varietate de dispozitive.

 

 

Distribuire fara efort a cursurilor si prezentarilor

 

Dupa fiecare curs, profesorii pot distribui recapitulari tuturor elevilor, eliminand frustrarea asociata in mod traditional cu notitele scrise de mana. Conversatiile si continutul important sunt stocate in Flip in timp real, fiind usor de partajat pe canalele mobile si digitale.

 

 

Vizualizare sincronizata a ecranului

 

Profesorii isi pot conecta dispozitivele personale la Flip utilizand functia touch out, controland continutul afisat in timp real. Toate modificarile aduse continutului de pe ecran vor fi, de asemenea, reflectate inapoi pe dispozitivul personal si invers.

 

 

Navigare usoara prin continut

 

Samsung Flip ofera pana la 20 de pagini de spatiu de scriere per layer, permitand utilizatorilor sa deruleze cu usurinta paginile. Meniul intuitiv, usor de utilizat, simplifica navigarea si economiseste timp, in timp ce functia de cautare rapida permite utilizatorilor sa previzualizeze continutul si sa faca modificari instantanee direct pe ecran.

 

 

Acces intuitiv la documente

 

Samsung Flip ofera utilizatorilor posibilitatea de a deschide fisiere Microsoft Word, PowerPoint, Excel si Adobe PDF direct cu un vizualizator de documente incorporat.

 

 

Formate variate pentru orice nevoi ale clasei

Flip ofera o varietate de sabloane si instrumente – de la orare la calendare si panouri strategice.

 

 

Screensaver personalizat pentru comunicare constanta

 

Cand afisajul nu este utilizat, utilizatorii pot selecta o imagine personalizata pentru a fi afisata pe Flip ca un screensaver. Asta inseamna ca Samsung Flip va poate ajuta sa anuntati si sa promovati o mare varietate de comunicari adaptate pentru studenti, cum ar fi un calendar cu evenimentele viitoare.

 

 

Protectie sigura a continutului

 

Samsung Flip garanteaza ca informatiile confidentiale raman in mainile potrivite. Folosind sistemul de blocare consolidat, format din 6 cifre, fiecare lider de clasa este capabil sa protejeze continutul sensibil, sa blocheze afisajul si sa elimine continutul critic de la vedere.

 

 

Optiuni de control cuprinzatoare

 

Utilizatorii pot controla de la distanta setarile critice ale afisajului pe Flip prin solutia Samsung Remote Management. Aceasta ofera posibilitatea de a porni si opri afisajul, de a schimba codul PIN, de a bloca reteaua sau portul USB si de a regla setarile serverului proxy pentru confort sporit.