Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

De ce Digital Signage-ul ar putea fi noul tau cel mai bun prieten

Digital signage este o platforma electronica de afisare, utilizata pentru construirea de brand awareness, publicitate, si furnizarea de informatii importante despre produsele sau serviciile unei companii prin intermediul graficelor si clipurilor video de inalta calitate. In fiecare an tehnologia si optiunile sunt in crestere. Pana in 2020, expertii prevad ca acest mediu publicitar special se va transforma intr-o industrie care valoreaza mai mult de 20 de miliarde de dolari.

 

Deci, este timpul perfect pentru a imbratisa ceea ce Digital Signage poate face pentru tine si a ti-l face prieten!

 

Digital Signage-ul este intr-adevar prietenul tau!

 

Digital Signage-ul este un partener excelent al brand managerului, completand alte campanii si canale de publicitate cu mesaje targetate. 

 

 

Este usor de gestionat (prieten cu intretinere redusa)

 

Indiferent daca actualizati unul sau mai multe ecrane, digital signage-ul ofera usurinta de a actualiza ecranele din propria cladire sau ecranele din cealalta parte a lumii. Toate tipurile de companii, de la comerciantii cu amanuntul pana la sectorul ospitalitatii, considera ca gestionarea tuturor ecranelor dintr-o locatie centrala este mult mai eficienta. Capacitatea de a programa mesajele,  permite tuturor tipurilor de afaceri sa vizeze o gama larga de segmente de public.

 

 

Un prieten ecologic

 

Reducerea costurilor cu imprimarea si hartia face ca digital signage-ul sa fie mult mai ecologic. Deseurile produse de postere si afisaje fixe au fost unul dintre factorii care au contribuit la indepartarea de formele de publicitate mai traditionale.

 

Un prieten care te saluta cand intri in camera

 

Digital Signage-ul bine amplasat poate servi unui scop foarte important in spatiul dvs. Acesta este primul punct de referinta atunci cand intri intr-o zona de receptie, de exemplu, o imagine prietenoasa care va ajuta sa va orientati. De asemenea, poate fi folosit pentru a prezenta marca din momentul in care clientul se apropie de un magazin. Cu ajutorul tehnologiilor interactive, “salutul” poate fi personalizat si declansat de miscare.

 

 

Un prieten plin de viata, interesant care va atrage atentia!

 

Desigur, posterele statice pot fi in continuare eficiente, dar digital signage-ul permite afisarea simultana a continutului video, audio, feedurilor de stiri live si a imaginilor statice. Continutul video si dinamic creste implicarea clientilor, conducand la la o mai bunq interactiune si la campanii publicitare de succes.

 

Un prieten loial

 

Deoarece display-ul digital signage este plasat in spatii cunoscute, acesta poate fi loial marcii dvs. Display-urile plasate intr-un magazin sau in lobby-ul unei firme pot difuza mesajele de brand toata ziua si toata noaptea, fara a lua niciodata o pauza de la misiunea sa. Chiar si plasarile publicitare in retelele de digital signage pot fi programate sa domine o tinta demografica sau o locatie pentru un impact maxim. Un lucru pe care il stii sigur este ca oamenii vor fi in aeroport, intr-un hotel sau un complex de birouri. Acum stii cum sa ajungi la ei!

 

Un prieten cu legaturi!

 

Exista numeroase beneficii ale utilizarii digital signage-ului ca punct de contact cu clientii. Poate actiona ca o persoana de vanzare suplimentara sau ca un reprezentant al serviciului clienti atunci cand toata lumea este ocupata – mai degraba ca un mediu de divertisment interactiv in timp ce clientii asteapta sa fie serviti. Industriile din sectoarele retail, financiar, ospitalitate si asistenta medicala pot beneficia foarte mult de utilizarea acestei tehnologii pentru a creste brand awareness-ul, a transmite informatii despre produse si a interactiona cu clientii.