Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Depasiti provocarile acustice cu difuzoarele tip coloana sonora seria LINO

Difuzoarele tip coloana sonora seria LINO de la Audac ofera o solutie pentru o gama larga de aplicatii de uz general in medii acustice dificile. Fie ca aveti nevoie de un sistem de anunturi sau de un sistem pentru muzica de fundal, LINO este alegerea potrivita.

 

Aceste difuzoare tip coloana sonora sunt ideale pentru utilizare in medii precum case de cult, amfiteatre, sali de prezentare, statii de transport public si multe altele.

 

LINO4

40W

Difuzor tip coloană sonoră 4 x 2″

Design subțire din aluminiu

Suport de montare multifuncțional

8Ω – 70 / 100V

LINO10

80W

Difuzor tip coloană sonoră 10 x 2″

Design subțire din aluminiu

Suport de montare multifuncțional

20Ω – 70 / 100V

 

Caracteristici cheie:

 

 • Design subtire
 • Plug-and-play multi-tapping
 • Suport de perete multifunctional in forma de L
 • Inclinare verticala 4° (LINO4) / 2° (LINO10)
 • Grstar frontal perforat fin
 • Amplasare optimizata a driver-ului
 • Sunet foarte clar
 • Distanta minima intre difuzor si perete (10 mm)

 

Caracteristici unice:

 

 • Posibilitati avansate de montare

 

Suporturile de montare in forma de L de pe partea superioara si inferioara a seriei LINO asigura o flexibilitate optima pentru fixare si plasare directionala. Difuzorul poate fi inclinat in directie verticala si rotit in directie orizontala, creand o dispersie optima a sunetului.

 

 • Conector bloc terminal

 

Conectorul blocului terminal si transformatorul de linie multi-taping al LINO permit ca difuzoarele sa fie conectate cu usurinta atat la sistemele de adresare publica cu impedanta joasa, cat si la cele de 70/100V cu diverse setari de alimentare.

 

 • Design elegant din aluminiu

 

Utilizand materiale din aluminiu masiv si un gratar frontal rigid, perforat fin, in combinatie cu o latime de doar 72 mm, aceste difuzoare tip coloana sonora se dovedesc a fi o solutie eleganta in medii acustice dificile.

 

 • Sunet clar

 

Compozitia acustica a seriei LINO este dezvoltata pentru a reproduce un sunet extrem de detaliat. Datorita designului sau cu doua cai, care consta din 4 sau 10 x 2″ drivere pentru frecvente joase / medii si un tweeter de 1″ pozitionat central, pentru frecvente inalte, difuzorul va uimi ascultatorii in raza sa de actiune.

 

Cautati o solutie personalizata?

 

AUDAC va ofera o varietate de solutii pentru a aborda fiecare provocare cu care va puteți confrunta atunci cand creati un proiect audio personalizat.

Toate solutiile LINO

 

Simulati configurarea LINO cu EASE Focus

Fisiere de date acustice disponibile

Difuzoarele tip coloana sonora LINO ofera o claritate extraordinara, chiar si in medii acustice dificile. Puteti descarca fisierele de date acustice AICI.

 

Aceste fișiere sunt disponibile gratuit și pot fi utilizate în EASE Focus: un program de simulare acustică care vă ajută să vă planificați și să vă configurați proiectul audio personalizat.

 

Aflati mai multe despre EASE Focus