Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Design uimitor, versatilitate, eleganta- ecranele care fac diferenta!

LG ofera cele mai elegante si versatile solutii, oferind rame ultra-subtiri, instalare simpla, personalizare fara sfarsit, si tehnologie de afisare IPS in fiecare model.

LG ofera, de altfel, solutii pentru:

  • MAGAZINE

De la fereastra din fata magazinului si pana la punctul de vanzare, solutiile de retail digital signage LG pot imbunatati experienta clientului, imbunatatind in acelasi timp ROI. LG are expertiza de a dezvolta o retea de afisare publica, care inlocuieste signage-ul static traditional pentru a oferi control de management al continutului si flexibilitate. Continutul de inalta definitie, cum ar publicitatea POP (Point of Purchase) dinamica, video branding-ul, si interfetele grafice interactive, va deveni instantaneu centrul atentiei pentru a atinge impactul direct dorit.

  • SANATATE

Cu un aflux de noi tehnologii digitale disponibile pentru industria de asistenta medicala, LG a luat in considerare noi metode de furnizarea de servicii mai personalizate si pline de compasiune. Afisarile publice pot transmite un sentiment de deschidere si usurinta in locatii, cum ar fi holurile si salile de asteptare. LG exceleaza in furnizarea celei mai recente tehnologii digitale si in dezvoltarea de solutii digitale, concepute pentru nevoile specifice ale institutiilor de sanatate.

  • HOTELURI

Descoperiti un nou nivel de rafinament, cu digital signage integrat, care poate adauga stil in zonele cu trafic intens, cum ar fi caile de intrare, holurile, si receptia. LG dispune de unele dintre cele mai avansate si flexibile produse si tehnologii digitale pentru a dezvolta solutii de digital signage pentru proprietatile, in speranta de a imbunatati  experienta oaspetilor.

  • TRANSPORT

Intr-un aeroport, intr-un autobuz, sau intr-o gara, calatorii sunt in mod constant in cautare de informatii actualizate si usor de localizat. Solutiile de afisare publica pentru medii de transport pot oferi acces la informatii utile, de indata ce un calator intra in aeroport sau gara, in mod continuu, pana cand acesta se aseaza pe locul lui.

  • EDUCATIE

Cum si scolile asista la extinderea tendintelor de integrare tehnologica, LG a dezvoltat solutii inovatoare si avansate de afisare pentru mediul educational. 

  • FINANCIAR

Solutii signage de la LG profita de cea mai recenta tehnologie de afisare digitala, impreuna cu expertiza, pentru a dezvolta solutii de afisare publica pentru institutiile financiare.

Digital signage poate fi la fel de simplu ca un singur ecran cu o singura sursa de continut, dar, de asemenea, poate fi un sistem complex cu mai multe display-uri cu mai multe playlist-uri de la mai multe surse, cu capabilitati de programare.

  • SPATII PUBLICE

Digital Signage se poate adauga la experienta de a participa la un eveniment intr-o arena mare, cu o multime de spectatori. De la centrele de conventie, la stadioanele sportive, urmatoarea generatie de digital signage de la LG furnizeaza solutii de afisare publica strategica ce capteaza atentia privitorilor.

  • RESTAURANTE

Cum clientii merg intr-un restaurant pentru a se bucura de minunatele alimente si bauturi, LG doreste sa le satisfaca si poftele vizuale. Solutiile de digital signage pentru restaurante si QSR adauga un nivel de rafinament si distinctie spatiului de luat masa.
 

  • INSTITUTII DE STAT

LG furnizeaza diverse solutii digitale pentru institutiile de stat, cu integrarea tehnologiei avansate si a retelelor de digital signage administrate. Ca un producator EPEAT recunoscut, LG s-a angajat sa dezvolte o solutie completa adaptata la o varietate de agentii guvernamentale atat de stat, cat si locale.