Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Difuzoare cu un design spectaculos pentru aplicatii PA indoor si outdoor

NEPTUNE – Difuzor sferic cu dispersie larga si grad de protectie IP55

 

NEPTUNE este o sfera acustica formata din cinci difuzoare, 1 x 5″ woofer pentru frecvente joase si medii si 4 x 1/2″ tweetere pentru frecvente inalte, intr-un aranjament care permite dispersia sunetului 360º orizontal si 180º vertical. NEPTUNE are o conexiune de impedanta redusa de 8 ohmi si o putere de 50 W, cu SPL maxim de 105 dB si o conexiune de impedanta inalta prin-un transformator de linie de 100 V, putere de 30 W RMS si SPL maxim de 103 dB.

 

 

In plus fata de cele mentionate mai sus, -are un raspuns in frecventa larg (80 ~ 20.000 Hz) si un filtru incrucisat de 5 kHz.

 

NEPTUNE permite sonorizarea spatiilor mari cu un numar minim de unitati, unde este necesara si o buna calitate audio – depozite comerciale, sali de expozitii si targuri, hoteluri, restaurante, sali de sport etc. Este disponibil pe alb (NEPTUNEW) si negru (NEPTUNEB).

 

RF41-20 – Difuzor de plafon cu profil subtire, aproape invizibil

 

RF41-20 este un difuzor cu woofer full-range de 4” din fibre tratate, care se incastreaza in plafon. Dispune de comutator cu 5 pozitii pentru 25-, 70.7-, 100-volti si transformator by-pass, plus sistem de prindere cu arc care permite o instalare rapida si usoara.

 

RF41-20 este proiectat pentru instalatii cu spatiu limitat pe plafon sau aplicatii de modernizare. Acesta reduce costurile de amplificare si ofera eficienta maxima cu sensibilitatea de 88,5 dB si impedanta de 8 ohmi.

 

In plus, ofera o inteligibilitate superioara a vocii cu un unghi de acoperire mediu de 110°.

 

 

RF31-EZ-T – Difuzor de perete sau plafon cu design subtire si transformator de 10 W integrat

 

RF31-EZ-T este un difuzor premium de 3″ cu un transformator de 10 W pentru aplicatii care necesita solutii audio de 25, 70 și 100 volti. RF31-EZ-T se monteaza in majoritatea cutiilor de jonctiuni “dual-gang”. Modelul RF31-EZ-T incorporeaza o grila cu profil redus, cu o amprenta totala vizibila de 4,75″ pentru instalat-ii ultracompacte.

 

Toate componentele difuzorului RF31-EZ-T sunt rezistente la intemperii, acesta putand fi folosit atat pentru aplicatii de interior cat si pentru aplicatii in aer liber.

 

 

Pentru mai multe informatii sau pentru oferta de pret ne puteti contacta AICI.