Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Difuzoare de tavan cu un aspect elegant si un impact vizual minim

Seria de difuzoare de tavan cu grila subtire de la Audac garanteaza o experienta optima pentru fiecare situatie si aplicatie. 

 

 

Seria CENA – mecanism SpringFit™

 

Seria CENA este conceputa pentru a oferi o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor, cu trei modele de 4.5”, 6.5” si 8”, cu un singur con si o constructie cu profil redus, care permite plasarea in locatii cu spatiu limitat de plafon.

 

Sistemul de instalare SpringFit™ permite instalarea difuzoarelor intr-o clipa. Indoiti bratele de fixare spre interior si introduceti difuzorul prin decupajul prevazut. Mecanismul prevazut cu arc va rasuci si va bloca difuzorul in spatele suprafetei tavanului. Odata eliberat, difuzorul este gata de utilizare.

 

 

Seria CIRA – mecanism QuickFit™

 

Seria CIRA ofera o calitate si o valoare exceptionala a sunetului pentru o gama larga de aplicatii, de la sisteme de anunturi pana la sisteme de muzica de fundal, instalate in hoteluri, restaurante si pub-uri, birouri corporative, magazine etc.

 

Seria are multe avantaje care se regasesc in mod normal la difuzoarele de plafon premium. Designul fara margini al grilei TwistFix™ ofera o asamblare usoara, dar solida si o trecere aproape invizibila de la grila la tavan.

 

Seria CIRA este formata din trei difuzoare cu doua cai, de 5 ¼”, 6.5” si 8”, cu sistem de fixare QuickFit™ si conector FastCon™, care asigura stabilitate de durata si confort pentru instalatori.

 

 

Seria CELO – mecanism QuickFix™

 

Seria de difuzoare CELO este formata din patru difuzoare cu doua cai, de 2″, 4″, 6″ si respectiv 8″, cu grila alba SlimLine™. Datorita bordurii foarte subtiri de numai 1 mm si a adancimii gratarului care iese de la suprafata tavanului cu doar 3,2 mm, aceste difuzoare vor deveni aproape invizibile atunci cand sunt montate. Difuzoarele seria CELO se monteaza foarte usor datorita mecanismului QuickFix™ cu conectivitate GoldCon™ cu care sunt prevazute.

 

Solutii audio complete