Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Difuzoare de inalta fidelitate pentru o casa inovatoare

Proprietarii de case si constructorii echipeaza casele cu cele mai recente si mai inovatoare sisteme de divertisment, de securitate, precum si cu alte caracteristici “inteligente”. Cele mai multe case noi si renovate includ HDTV-uri enorme, senzori de gaze si fum ce pot fi controlatii din aplicatii de pe smartphone-uri, sisteme de alarma care pot fi testate si setate de oriunde din lume, usi de garaj si masini de spalat silentioase, sisteme personalizate de monitorizare video cu sonerie, senzori pentru controlul iluminatului – si lista poate continua! 

 

Fiecare achizitie facuta de catre proprietarul unei case vine in urma unei evaluari personale – care producator poate oferi cel mai bun dispozitiv sau sistem la cel mai bun pret. Se iau in considerare performanta, durabilitatea si numarul de caracteristici. Uneori, proprietarul sau constructorul poate sa nu fie familiarizat cu o anumita categorie de achizitii (si anume: acesoriile home theater), astfel ca acestia vor apela la un dealer specializat.

 

Cand vine vorba despre alegerea difuzoarelor de inalta fidelitate pentru un proiect acasa, ajutorul unui instalator profesionist este deosebit de important. Diferentele dintre producatorii de difuzoare, si chiar dintre difuzorele de inalta fidelitate oferite de acelasi producător pot fi vaste. Mai mult decat atat, exista un numar de specificatii pentru difuzoarele de inalta fidelitate, care trebuie sa fie luate in considerare pentru a putea alege difuzorul potrivit pentru un anumit scop si un anumit mediu.

 

De exemplu, atunci cand un proprietar este in cautarea unui sistem de sunet pentru exterior, ia in considerare: mediul in care traieste, spatiile disponibile pentru montarea difuzoarelor de suprafata, spatiile disponibile pentru difuzoare incastrate in sol, cat de mult ar trebui sa fie acoperita audibil zona, si estetica zonei. Atunci cand un proprietar este in cautarea unei solutii audio pentru camera de zi, ia in considerare urmatoarele lucruri: asculta familia muzica sau vizioneaza filme de actiune, difuzoarele incastrate in perete incalca vreun contract de inchiriere, exista suficient spatiu pentru difuzoarele de podea, design-ul camerei, cat de deschisa sau inchisa este camera etc.

 

Cu complexitatea care inconjoara orice decizie de instalare audio, este foarte important sa se solicite ajutorul unui specialist AV. Daca sunteti in cautarea unor difuzoare de inalta fidelitate sau a altor echipamente AV nu ezitati sa ne contactati.