Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Digital Signage Kiosks & Sisteme de Montare Videowall-uri

Digital signage-ul ne ofera posibilitate de a ajunge la consumatori prin intermediul display-urilor de inalta rezolutie dispunse intr-o varietate de moduri pentru a fi utilizate in sali de consiliu corporative, medii de vanzare cu amanuntul, centre de transport si multe altele.

 

Utilizarea inteligenta a digital signage-ului poate atrage atentia prin afisarea de informatii cu un grad ridicat de eficacitate. Creierul uman proceseaza imaginile vizuale de 60.000 de ori mai rapid decat textele si poate intelege o scena vizuala in mai putin de o zecime de secunda – mesajele vizuale fiind o piesa esentiala a strategiei oricarei intreprinderi.


BT7000 este un suport conceput pentru a monta un singur ecran digital signage in mod portait. Potrivit pentru ecrane de cu dimensiuni cuprinse între 27”-98” și cu o greutate de maxim 50 kg. Dimensiuni kiosk: 770 (W) x 1852 (H) x 172 (D) mm. Dimensiuni bază: 520 (W) x 8 (H) x 790 (D) mm. 

BT8330 este un sistem modular de fixare, proiectat pentru prinderea display-urilor digitale pe orice lungime. Parte a gamei System X, BT8330 poate fi utilizat in mii de configuratii diferite. Poate fi montat pe perete sau pe tavan, in format portrait sau landscape. 

BT7001 este un suport conceput pentru a monta doua ecrane ecran digital signage in mod portait intr-o configuratie back-to-back. Potrivit pentru ecrane de cu dimensiuni cuprinse între 27”-98” si cu o greutate de maxim 50 kg. Culori: alb, negru. Poate fi folosit de sine statator sau fixat de podea. 

Display-urile digitale au potentialul de a reduce cheltuielile si de a genera venituri. Pentru inceput, digital signage-ul – cu plasma, LCD sau LED – este un salt inainte catre practicile prietenoase cu mediul. Acoperirea larga si capacitatea de a furniza informatii rapid inseamna ca sistemele digitale elimina o cantitate semnificativa de comunicatii pe suport de hartie. Dupa o investitie initiala, digital signage-ul genereaza castiguri prin economiile cu cartusele de imprimare profesionale, hartia si cerneala, colectarea deseurilor si personalul necesar pentru a crea si a distribui flyere si pliante.

 

Ajungand la sute de telespectatori pe zi, display-urile ofera, de asemenea, economii de scara. Realizarea aceluiasi lucru cu flyere, brosuri sau postere ar fi costisitoare. Mai multe companii implementeaza digital signage-ul pentru o gama larga de scopuri, inclusiv materiale video, informatii wayfinding, date meteorologice, imagini Google Earth, detalii despre evenimente si multe altele. In plus, sistemele digitale ofera eficienta: administratorii pot modifica sau actualiza mesajele cu doar cateva click-uri. Ecranele tactile interactive pot inlocui birourile de informatii, oferind servicii usor de utilizat vizitatorilor si angajatilor care cauta informatii.

 

Digital signage-ul continua sa devina din ce in ce mai popular, asa ca prolifereaza in fiecare industrie. Crearea unei solutii digital signage de succes pentru afacerea dumneavoastra va avea ca rezultat un angajament mai eficient si mai eficace cu spectatorii.