Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Digital Signage-ul – cheia afacerilor de succes

Nu este un secret faptul ca majoritatea dintre noi retinem si invatatm ceea ce vedem (memorie vizuala), mai exact, doua treimi din intreaga populatie, conform Social Science Research Network. Dar profitam pe deplin de oportunitatile pe care le avem pentru a comunica pe limba potentialilor clienti?

 

Digital signage-ul ne ofera posibilitate de a ajunge la consumatori prin intermediul display-urilor de inalta rezolutie dispunse intr-o varietate de moduri pentru a fi utilizate in sali de consiliu corporative, medii de vanzare cu amanuntul, centre de transport si multe altele.

 

Utilizarea inteligenta a digital signage-ului poate atrage atentia prin afisarea de informatii cu un grad ridicat de eficacitate. Avand in vedere faptul ca creierul uman proceseaza imaginile vizuale de 60.000 de ori mai rapid decat textele, si poate intelege o scena vizuala in mai putin de o zecime de secunda, mesajele vizuale sunt o piesa esentiala a oricarei strategii de intreprindere.

 

 

Display-urile de astazi pot reduce stresul activitatilor zilnice si pot imbunatati experienta utilizatorilor. Utilizatorii pot glisa si “intinde” ecranele tactile din chioscurile digitale amplasate in zonele comerciale pentru a afla mai multe detalii despre produsele disponibile intr-un magazin sau pot vedea harti si instructiuni de ghidare pentru o conexiune de tren printr-un chiosc interactiv.

 

 

Oferiti o experienta captivanta de vizionare cu imagini extrem de clare!

Pentru solutia potrivita afacerii dumneavoastra va rugam sa ne CONTACTATI