Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Display-uri LED perimetrale pentru stadioane si arene sportive

Display-urile LED perimetrale Samsung creeaza medii de publicitate flexibile si rentabile si va ofera cea mai buna experienta sportiva – inainte, in timpul jocului si dupa joc.

 

Sporiti angajamentul fanilor prin continut clar si captivant pe teren

 

Datorita fptului ca se afla in imediata apropiere a jocului, perimetrul care inconjoara un teren sportiv este spatiul principal pentru afisarea reclamelor promotionale. Display-ul LED perimetral de exterior de la Samsung atrage atentia audientei prin continut luminos de calitate. Conceput special pentru stadioane si arene sportive, display-ul XR100F ofera o durabilitate superioara cu o intretinere minima si reprezinta o alternativa eficienta din punct de vedere al costurilor la canalele de publicitate traditionale.

 

 

Livrarea uniforma a continutului in orice setare

 

Cu o distanta intre pixeli (pixel pitch) de numai 10 mm, XR100F ofera spectatorilor aflati pe teren, dar si celor de acasa, continut clar constant. Un unghi larg de vizualizare si luminozitatea ridicata fac ca textul si imaginile sa fie vizibile din orice loc. In plus, rata de reimprospatare ridicata previne distorsiunile si asigura o prezentare clara a continutului, fara alte distrageri, chiar daca vitezele si ratele de zoom sunt ajustate in timpul redarii cu incetinitorul.

 

 

Ranforsat pentru a evita impactul de coliziune

 

Indiferent daca este vorba despre o minge care sare gresit sau despre un contact neintentionat de la un jucator, oficial sau alt membru al personalului de pe teren, display-ul XR100F este proiectat pentru a face fata coliziunilor din timpul jocului. O perna moale si o masca speciala din cauciuc ofera o protectie suplimentara impotriva ranirii pentru participanti, protejand in acelasi timp componentele importante ale afisajului si asigurand o performanta continua.

 

 

Durabil in orice conditii

 

Display-ul perimetral XR100f mentine performanta continua indiferent de conditiile din mediul inconjurator. Partea din spate este sigilata, iar microfiltrul din cutia de alimentare a ventilatorului protejeaza display-ul impotriva deteriorarii ca urmare a expunerii la apa sau praf. In plus, XR100F are grad de protectie IP65 si IP55 impotriva factorilor externi, atat pentru componentele din fata cat si pentru cele din spate.

 

 

Intretinere intuitiva, fara batai de cap

 

Un design simplist, modular, reduce complexitatea instalarii si intretinerii, cu un singur fir necesar pentru a conecta fiecare modul la cutia centrala de alimentare. Inlocuirea modulelor se realizeaza, de asemenea, cu usurinta – operatorii trebuie doar sa ridice supapele si sa slabeasca suruburile.

 

 

Pentru oferta de pret ne puteti contacta la numarul de telefon +40 373 550 217 sau utilizand formularul de CONTACT.