Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atrageti mai multi clienti cu display-urile double-sided pentru vitrinele magazinelor

Continutul frumos si captivant afisat in vitrina unui magazin are puterea de a atrage clientii si de a-i aduce, in cele din urma, in magazin.

 

Seria OMN-D de la Samsung este formata din doua display-uri cu ecrane pe ambele parti (fata-verso), permitand comerciantilor sa ofere clientilor continut relevant, atat atunci cand trec prin fata magazinului, cat si atunci cand intra in magazin.

 

 

Ecanul situat cu fata catre strada dispune de caracteristici vizuale luminoase (3.000 nit), mentinand o claritate impecabila a imaginii chiar si atunci cand este expus la lumina directa a soarelui, oferind trecatorilor motivatia de a intra in magazin.

 

Ecranul situat cu fata catre interiorul magazinului (1.000 nit) imbunatateste experienta de cumparaturi cu continut care promoveaza oferte, marfuri noi si informatii suplimentare despre magazin si despre serviciile sale.

 

Acest tip de display reduce costurile cu echipamentele si instalarea, sporind eficienta operaționala, comparativ cu instalarea a doua display-uri separate.

 

 

In plus, cu un design subtire si elegant, seria OMN este compatibila cu aproape orice tip de vitrine sau spatii si evidentiază stilul sofisticat si modern al marcii.

 

Display-urile Samsung Seria OMN-D pot fi gestionate rapid si usor cu software-ul integrat de management al continutului. Acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra costului total al unui astfel de ecran si mareste profitul respectivului magazin prin diversitatea mare de reclame ce pot fi afisate.