Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Dispozitive pentru Casa Inteligenta din 2016

Fibaro Swipe, Intercom si Keyfob

 

Fibaro SWIPE

 

Fibaro Swipe a fost prezentat prima data ca si prototip la CEDIA EXPO 2015 cu promisiunea ca va ajunge pe piata in 2016. Dupa prezenta la CES 2016 din luna ianuarie, FIbaro Swipe a fost lansat pe piata cu un pret de 149 €. 

 

Descopera puterea gesturilor

Inteligentul Swipe nu detecteaza doar miscarile simple, ci si combinatii de miscari. Senzorul de rezolutie din partea dreapta interpreteaza comenzile cele mai complexe. Vei fi surprins de puterea mainilor tale.

 

 

Acum este mutarea ta

Este foarte usor. Ridica mana si apoi coboar-o pentru a opri luminile. Misca-ti mana in sus pentru a aprinde LED-urile colorate care lumineaza camera. Gliseaza spre dreapta, daca doresti sa opresti televizorul si alte electronice. 

 

 

Conceput pentru a incanta

Tehnologia cea mai inovatoare din lume ascunsa sub o frumoasa si eleganta carcasa neteda. SWIPE este pur si simplu perfect in fiecare detaliu, asa ca impresioneaza in toate modurile posibile.

 

 

Frumos, la fel ca tine

Cand este afisat, SWIPE poate fi folosit ca o rama foto frumos proiectata care va permite sa schimbati cu usurinta fotografiile ori de cate ori doriti. Este nevoie de doar un moment pentru a scoate panoul frontal si a retrai amintirile care aduc un zambet pe fata ta.

 

 

Stationar si mobil

SWIPE poate fi alimentat cu baterii (4xAA) sau cu cablu (micro USB), oferindu-va flexibilitate maxima.

 

 

Se potriveste cu orice interior

SWIPE se adapteaza cu usurinta la decorul oricarei camere. Il puteti pune in camera de zi, bucatarie, dormitor sau in birou – nu trebuie sa fie un dispozitiv tipic de uz casnic.

 

 

Viata fara SWIPE? Imposibila!

Gesturile joaca un rol important in viata noastra. O strangere de mana sau degetul mare in sus pot spune mai mult decat sute de cuvinte. Gesturile sunt adesea folosite in mod inconstient si in mod natural. Nu va fi nici o diferenta daca folositi gesturi pentru a va gestiona casa.

 

Pune-l la vedere …

Il poti pune pe masa de toaleta cu fotografiile de familie preferate sau agatat pe perete, printre alte fotografii. Nu numai ca arata frumos, dar reactioneaza si la gesturile tale.

 

… sau ascunde-l!

SWIPE nu trebuie sa fie utilizat ca un element de decor. Aveti posibilitatea sa ascundeti dispozitivul sub un blat de bucatarie, masa de cafea sau birou. SWIPE este magic, asa ca reactioneaza chiar si prin acele suprafete!

 

Deschide-ti usile imaginatiei

SWIPE este o capodopera tehnica, care poate fi folosita in mai multe moduri neconventionale. Cum? Aceasta depinde de tine si de imaginatia ta. Acest dispozitiv extrem de avansat are capacitati nelimitate!

 

 

Face viata mai usoara

Viata poate fi mai usoara pentru persoanele de care iti pasa cu adevarat. Arata-le posibilitatile nelimitate ale unui gest, chiar fara a se ridica de pe scaun: aerisiti apartamentul, porniti incalzirea sau fierbeti apa pentru ceai. Fibaro Swipe, cu o imagine favorita instalata, este solutia perfecta pentru persoanele varstnice care considera tehnologia moderna greu de invatat.

 

 

Ajunge in locuri inaccesibile

Vezi cum imposibilul devine posibil. Inchide ferestrele luminatorului si jaluzelele cu un simplu gest al mainii. Magie? Nu, e Swipe.

 

 

Inteligent nu numai acasa

Locul de munca este numit a doua casa pentru un motiv. Este locul in care ne petrecem cel mai mult timp. SWIPE va va ajuta sa creati un mediu prietenos si sa faceti biroul sa fie la fel de confortabil ca acasa. Controlati jaluzele, luminile sau un proiector – totul cu un simplu gest al mainilor.

 

 

Mana plina de murdarie?

Puteti conta pe asistentul magic! Un singur gest al mainii este suficient pentru a porni luminile fara a murdari intrerupatoarele sau peretii. Rapid, curat si convenabil.

 

 

Buna dimineata! E timpul sa te trezesti!

Chiar si dimineata zilei de luni poate fi placuta. Iti poti pregati cafea proaspata si o baie fierbinte, folosind Fibaro SWIPE, direct din pat. Este suficienta o miscare a mainii spre stanga pentru a pregati cafeaua preferata. Misca mana spre dreapta si cada se va umple cu apa calda. Acesta este începutul unei zile frumoase, nu crezi?

 

 

Gestul ‘La Revedere’

Iesi din casa? Cu un gest simplu, SWIPE poate activa “Scena La Revedere”, care coboara jaluzelele, stinge lumina, si activeaza alarma. Nu exista o solutie mai simpla.

 

 

Fibaro INTERCOM

Fibaro INTERCOM va fi lansat in iunie 2016 cu un pret introductiv de 799 €. Dispozitivul poate fi pozitionat in apropierea usii de la intrare oferind o vedere de 180°. Fibaro INTERCOM are integrat un detector de miscare si poate salva informatii in memoria interna sau in Cloud. Poate fi alimentat la 12 volti sau prin PoE (Power over Ethernet).

 

 

 

Fibaro KEYFOB

 

FIBARO KeyFob este un dispozitiv Z-Wave cu sase butoane care poate activa scene predefinite si poate controla alte dispozitive Z-Wave prin simpla apasare a unui buton. Acest dispozitiv miniatural pentru control la distanta poate fi folosit ca un declansator pentru diferite functii, acasa sau la birou. FIBARO KeyFob simplifica managementul casei, este complet wireless si este alimentat cu o baterie.