Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Distributie audio pentru intreaga casa

AUDAC – pasiune pentru sunet!!! Produsele si solutiile proiectate si fabricate de partenerul nostru AUDAC sunt de cea mai buna calitate si ofera posibilitatea crearii unor experiente unice.

 

Distributia audio in toata casa inseamna convenienta de a asculta in acelasi timp, in camere diferite, muzica din surse diferite.

 

Cu sistemul AUDAC prezentat mai jos puteti asculta muzica favorita oriunde in casa!

 

Matricea Audio MTX48

 

 

MTX48 este o matrice audio cu patru zone care contine doua intrari echilibrate pentru microfon – cu functie de prioritate, posibilitatea de putere fantoma si control ton cu trei benzi.  

 

Dispune de patru intrari de linie stereo la care poate fi conectata orice sursa de muzica la nivel de linie – un CD-player, tuner sau MP3 player. Celelalte doua intrari ale matricei sunt intrarile suplimentare pentru panoul de perete – atat pentru semnalele de linie cat si pentru cele de microfon.

 

MTX poate fi controlata prin intermediul unor panouri de control suplimentare, prin interfata web sau prin aplicatia pentru iPhone/ iPad. Portul RS232 face MTX compatibila cu orice sisteme de automatizare home & industrial care suporta RS232.

 

Panoul frontal al MTX dispune de un buton rotativ pentru fiecare zona cu LED-uri de semnalizare pentru accesarea controalelor si setarilor.

 

Un difuzor incorporat LPF face posibila pre-ascultarea fiecarui canal, fara a fi nevoie de o casca. Conexiunile de iesire echilibrate la nivel de linie ale zonelor se realizeaza utilizand 3 pini terminali Euro-block, fiecare dintre acestia insotit de un conector RJ45 pentru conectarea panourilor de perete suplimentare pentru zona respectiva.

 

Sistemul CERRA6.2E

 


 

 

 

 

 

Datorita designului elegant si aproape invizibil al difuzoarelor MERO, setul CERRA6.2 se va integra estetic in orice mediu, garantand, în acelasi timp, o experienta a sunetului de neegalat.

 

Alimentat de un amplificator clasa D – EPA152, acest sistem care foloseste doua difuzoare MERO6, poate acoperi suprafete de aproximativ 30 mp, cu un sunet de inalta fidelitate.

 

Controller-ul MWX65

 

 


 

 

MWX65 este un controller all-in-one ce poate fi utilizat in combinatie cu sistemele de matrice audio multi-zone din seria MTX.

Acesta poate controla semnalul de intrare si volumul pentru o zona.

 

AUDAC Touch

 


 

 

Platforma de control AUDAC Touch ofera posibilitatea crearii si personalizarii tablorilor de bord specifice aplicatiei, permitand astfel controlul mai multor dispozitive dintr-o singura aplicatie.

 

Pe langa bine cunoscutele solutii de control bazate pe web, o varietate de functii de la diferite dispozitive pot fi imbinate impreuna ca widget-uri intr-un singur ecran unic.