Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

EVOKO LISO – Noua generatie de Room Manager

Inca din anul 2010 Evoko Room Manager a simplificat rezervarea salilor de intalniri. Gata cu rezervarile duble, confuzia si intalnirile intrerupte! Noua generatie Room Manager, Evoko LISO, este mult mai atragatoare si mai performanta. Cu aceeasi misiune ca intotdeauna – garantia ca toate camerele de intalniri vor fi utilizate intr-un mod cu adevarat eficient.

 

 

Inteligent si de mare ajutor

 

Cu Evoko Liso este mai usor ca niciodata sa rezervati o camera utilizand calendarul digital preferat, sau direct pe ecran utilizand varful degetului. Toate informatiile relevante sunt prezentate elegant pe ecran. Puteti chiar sa cautati alte camere si sa le rezervati in orice Evoko Liso din cadrul retelei. Gasiti camera potrivita in functie de disponibilitate, dimensiune sau echipamente. 

 

 

Analitic si eficient

 

Evoko Liso va ofera o perspectiva completa asupra intalnirilor din cadrul organizatiei dvs. pentru a optimiza cu adevarat resursele. Beneficiati de suport pentru luarea deciziilor, care reduce cu adevarat costurile prin analizarea statisticilor in platforma online Evoko Home – acum mai cuprinzatoare decat oricand. Asigurati-va ca utilizati camera perfecta pentru fiecare intalnire. Evoko Home ofera, de asemenea, optiuni extensive de gestionare multisite, cu controlul permisiunilor si monitorizarea in timp real a unitatilor. 

 

 

Deschis si interactiv

 

Cu interfata de comunicare deschisa a Evoko Liso este mult mai usor sa interactionati cu alte sisteme terte. De exemplu, puteti activa AC cu 10 minute inainte de inceperea intalnirii. Verificarea RFID/NFC si PIN permite identificarea usoara a rezervarilor pe ecran si ofera posibilitatea de a restrictiona accesul pentru anumite camere sau grupuri. Functia “check in” va ajuta sa eliberati spatiul de intalnire prin anularea rezervarilor atunci cand nu apare nimeni. In camera exista echipamente care nu functioneaza? Pur si simplu raportati acest lucru pe ecran.

 

 

Simplu si frumos

 

Evoko Liso are un design nou, subtire. Este usor de instalat si este o adevarata incantare pentru ochi. Nu exista plug-in-uri suplimentare sau alte programe de invatat. Atat de usor si de explicit, incat oricine il poate stapani fara nicio pregatire prealabila. Toate caracteristicile pot fi atinse doar cu cateva atingeri simple.