Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Experimentati viitorul cu display-urile interactive Specktron

Display-urile interactive Specktron dispun de o caracteristica multi-touch care este un instrument de prezentare eficient pentru schimbul interactiv de imagini, date, prezentari, ganduri, idei si previziuni de afaceri.

 

 

Rezolutie 4K UHD (3840 x 2160) 

 

Seria Specktron UDX Interactive LED vine cu o rezolutie 4K UHD care ofera imagini mult mai detaliate si pixeli mai putin vizibili decat 1080p. Acest lucru inseamna si margini si profunzime mult mai fine – de fapt, atunci cand este combinata cu rate mai rapide de reimprospătare a ecranului, tehnologia 4K are potentialul de a furniza aproape aceeasi profunzime ca 3D – fara a fi nevoie de ochelari.

 

 

20 de puncte (IR TOUCH)

 

Seria Specktron UHD Interactive LED vine cu o caracteristica IR Touch cu 20 de puncte, care ofera mai multor utilizatori posibilitatea de a trage, a micsora, a glisa, a roti si a mari imaginile. Un instrument eficient de prezentare pentru afisarea interactiva a imaginilor, datelor, prezentarilor, gandurilor, ideilor si previziunilor de afaceri. 

 

 

Sistem Android puternic

 

Seria Specktron UHD Interactive LED vine cu un sistem Android puternic (preinstalat), impreuna cu aplicatiile incorporate, pentru a face intalnirile, conferintele si instruirile mai interactive. Dispune de un browser, un program de explorare a fisierelor si un software de adnotare.

 

 

Modul PC detasabil

 

Seria Specktron UHD Interactive LED vine cu un modul de control PC detasabil. Modulul este alimentat de un procesor Intel® Core™ i5/i7* si se incadreaza convenabil in slotul din partea din spate aflat pe dislpay-ul LED.