Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Dreamoc – Proiectie Holografica. Urmatorul pas in Marketing!

Realfiction este dezvoltatorul tehnologiei care a uimit prin inovatia sa, Dreamoc. Acesta combina story-telling-ul de brand cu efecte 3D si 2D. Magia conteaza, mai ales atunci cand spunem o poveste. Pentru a atrage atentia publicului asupra produsului promovat, in mall-uri, magazine, expozitii etc., fara a avea nevoie de tehnicieni calificati, Dreamoc este alegerea perfecta.  

Marketingul Holografic este un mod sigur de a transforma campania de marketing intr-un succes rasunator care atrage atentia consumatorilor si propulseaza brand-ul pe noi culmi. 

Cu o crestere dramatica a vanzarilor si prezenta in piata, eficacitatea acestei metode devine o piatra de temelie pentru orice brand care se respecta.


Dreamoc este un display holografic robust, portabil si datorita “Plug & Play”, poate fi configurat de oricine, oriunde. Cresterea performantelor unei campanii de marketing holografic este si mai semnificativa atunci cand hologramele 3D sunt combinate cu produsul fizic, in interiorul Dreamoc. Produsele neinsufletite se transforma in povesti magice. 

Cand brand-urile lanseaza un nou produs sau serviciu, una dintre problemele intalnite este generarea unei expuneri de lunga durata si mentinerea angajamentului consumatorului privind continutul. Orice spectator este atras de o proiecatre frumoasa si de elementele dinamice. Dreamoc creeaza “Crowd Effect”. Cand un utilizator este atras de dispozitiv si isi mentine angajamentul fata de continut, Dreamoc trimite un mesaj puternic acestuia “Este ceva ce merita vazut acolo”. Cand mai multe persoane incep sa se stranga in jurul dispozitivului, acesta genereaza “hype” care ajuta la motivarea potentialilor clienti de a face o achizitie.

 

Dreamoc este esential pentru diferentierea de concurenta!