Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Fii altfel – alege “THE BIG SCREEN EXPERIENCE”

Ce este THE BIG SCREEN EXPERIENCE?

 

 

Video-chat cu bunicii

 

Atunci cand comunici prin video-chat cu prietenii si cu cei dragi, experienta este complet diferita daca folosesti un ecran mare. In loc de un video headshot care este de dimensiunea unui timbru, acum va puteti rasfata cu un video in marime naturala, care este cel mai bun lucru pentru a fi cu adevarat prezent in camera.

 

 

O seara de filme ca nicio alta

 

Pregateste-te pentru a schimba complet tot ceea ce ai cunoscut pana acum despre experienta de film de noapte . Experienta unui ecran mare, atunci cand vizionati un film impreuna cu prietenii si familia, este ceva care va va aduce pe toti impreuna intr-un mod unic, despre care veti povesti timp de cateva generatii.

 

 

Jocuri Video

 

Daca nu ati experimentat jocurile video pe un ecran mare, atunci nu ati trait. Interactivitatea este 100 de ori mai mare pe un ecran de 100 de inci sau chiar mai mare.

 

 

Cumparaturi

 

Nu utilizati miniaturi pentru experienta de cumparaturi on-line. Imaginile mici capata dimensiunea unui poster, atunci cand utilizati un ecran mare. Valul de cumparaturi de acasa creste mai repede decat oricand si cu instrumente renumite, cum ar fi ochiul 3D de la Xbox Kinect,  puteti proba haine in propria casa – 100% digital. Acest tip de interactivitate este posibila numai pe un ecran mare.