Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Folosirea tehnologiei inteligente mai inteligent pentru securitatea casei

Conectarea tehnologiei activata vocal cu camerele de supraveghere a casei pentru siguranta

 

 

Exista o discrepanta reala astazi pe piata de securitate a casei. Multi consumatori au televizoare inteligente si abilitatea de a difuza continut pe aceste televizoare, dar nu au cum sa le foloseasca pentru a vedea ce se intampla in casa si in jurul casei.

 

In mod similar, unii consumatori au difuzoare inteligente conectate la internet, care le permit sa acceseze verbal continut de pe web, punand intrebari. Un exemplu in acest sens este “OK Google, cum este vremea?”. De obicei, acestia nu pot folosi aceeasi capacitate pentru a mentine o legatura permanenta cu proprietatile lor.

 

Cat de inteligenta este securitatea casei tale?

 

 

Sfaturi utile pentru imbunatatirea securitatii casei si pastrarea vecinilor nedoriti la distanta.

 

Vezi ce se intampla la tine acasa atunci cand esti plecat

 

Producatorul de echipamente de supraveghere/ monitorizare video Swann este un lider in industrie si si-a dat seama cum pot consumatorii sa utilizeze tehnologia lor inteligenta existenta pentru a vedea ce se intampla la ei acasa. Consumatorii trebuie doar sa conecteze camerele de supraveghere Swann la televizoarele lor inteligente.

 

In plus, camerele de supraveghere Swann si software-ul de supraveghere suporta acum control vocal. Asta inseamna ca utilizatorii pot spune literalmente sistemului lor de supraveghere Swann ce camere sa afiseze pe televizoarele inteligente. Trebuie doar sa-i spuna cu voce tare!

 

Cum functioneaza integrarea vocala cu instalatiile cu fir? In orice moment, consumatorul poate accesa sistemul de supraveghere comandat vocal Swann prin intermediul serviciului Google Assistant si/sau prin intermediul unui dispozitiv de streaming Google Chromecast pentru a transmite live continutul de pe camerele de supraveghere direct pe televizorul sau inteligent.

 

Consumatorul poate chiar personaliza comenzile in functie de preferintele sale; cum ar fi “Bine Google, arata-mi usa din fata!”

 

 

Trebuie mentionat faptul ca toate sistemele de supraveghere prin cablu Swann – DVR-urile seriile 2K/3K/4K si NVR-urile profesionale (Network Video Recorders) lucreaza acum cu Google Assistant.

 

Inchideti bucla cu securitate a casei si supraveghere video

 

Fie ca sunt conectate prin cablu sau wireless, camerele de supraveghere controlate vocale Swann si dispozitivele de inregistrare permit consumatorilor sa inchida bucla de securitate a casei si supraveghere video. Ei pot face acest lucru folosind tehnologia inteligenta pe care o detin deja si stiu cum sa o foloseasca.

 

Sa spui aplicatiei Google Assistant sa afiseze imediat cine este la usa din fata, sau cand se aude un zgomot deranjant in jurul orei 1 dimineata in timpul unui maraton de filme de groaza “Nightmare on Elm Street”, este un beneficiu uimitor. Cu camerele de supraveghere si inregistratoarele controlate vocal de la Swann, consumatorii pot literalmente sa-si controleze vocal sistemul de securitate a casi si sa-l faca mai inteligent!