Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Imbunatateste-ti casa si viata cu RDS Radio!

RDS Radio este tot ceea ce va trebuie pentru a asculta muzica preferata in confortul propriei case. Acest “gadget” se remarca prin ususrinta cu care poate fi controlat si prin calitatea de receptie exceptionala. 

Pe langa faptul ca puteti asculta posturile favorite de radio in orice spatiu din casa, RDS Radio permite si conectarea altor surse audio cum ar fi playere MP3 sau smartphone-uri.


Cu un buton separat pentru fiecare functie, RDS Radio este extrem de usor de utilizat. Puteti folosi butonul de meniu pentru a seta functiile utile, cum ar fi functia de alarma (alarm clock) sau functia de somn astfel incat muzica de fundal sa se opreasca automat.

Puteti trece RDS Radio in modul hotel (hotel mode) prin intermediul meniului pentru a evita ca oricine sa schimbe frecventa, setarile sau sa modifice volumul.

Si cel mai bun lucru este ca acest minunat dispozitiv poate fi controlat de la distanta (poate chiar din confortul baii sau din bucatarie, atunci cand gatiti si nu va puteti indeparta nici macar un minut).

RDS Radio se instaleaza intr-o pozitie fixa, de exemplu, langa intrerupatorul de lumina. Pur si simplu eliminati o priza/ intrerupator de perete si instalati RDS Radio in locul sau.