Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

In asteptarea sezonului primavara-vara. Sisteme audio pentru exterior SONANCE

Sistemele Sonance pentru exterior sunt concepute pentru a oferi cele mai bune performante audio si au un design unic, care se imbina perfect cu mediul inconjurator.

 

De la curti interioare si gradini de mici dimensiuni la gradinile ansamblurilor rezidentiale si resorturilor, Sonance este liderul de necontestat in sunet de inalta fidelitate.

 

 

Sistemele Sonance sunt compuse din subwoofere, sateliti si/sau difuzoare de diferite forme si tipuri. Subwooferele Sonance se ingroapa partial in pamant, iar satelitii pot fi ascunsi printre plante si frunze.

 

 

SONNARAY SR1

 

Sistemul SONNARAY SR1 este format din opt sateliti si un subwoofer care se ingroapa in pamant, fiind potrivit pentru suprafete de pana la 2000 mp. 

 

Satelitii sistemului audio sunt construiti dintr-un material compozit in tonuri pamantii, care nu se va coroda, nu se va rupe in timp si va rezista la lovituri si zgarieturi.

 

SONNARAY SR1 creeaza o atmosfera cu totul noua si surprinzatoare in gradina casei tale!

 

 

Sistemele SLS (Sonance Landscape Series)

 

Sistemele SLS au fost proiectate pentru performante superioare in orice spatiu exterior. Seria include doua modele de sateliti, doua subwoofere care se ingroapa in pamant si un subwoofer de suprafata realizat dintr-un material extrem de rezistent.

 

Sistemele SLS sunt complet scalabile pentru a se potrivi oricarui spatiu, indiferent de dimensiuni, si pot fi extinse in orice moment dupa cum este necesar.

 

Seria Sonance Landscape a fost proiectata sa functioneze in conditii meteorologice extreme – la temperaturi de la -29˚ pana la 88˚C.