Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Intalniri moderne cu noul flipchart interactiv Samsung Flip

Samsung Flipchart WM55H arata modul in care ideile pot fi partajate instantaneu pe toate dispozitivele si modul in care mai multe persoane pot colabora in timp real, adaugand si dezvoltand noi idei.

 

 

Flipchart-ul Samsung Flip permite partajarea usoara, adnotarea, accesarea si miscarea continutului diferitelor documente deschise si chiar cautarea in foldere. Flip ofera posibilitatea ca mai multi utilizatori sa creeze continut in acelasi timp.

 

In plus, stativul portabil (Samsung flip chart stand), pe roti, transforma orice locatie in Huddle Room, ceea ce inseamna o flexibilitate sporita pentru intreprinderile cu spatiu de conferinte limitat. Interfata intuitiva a display-ului Flip a fost conceputa special pentru a fi usor de utilizat si pentru a permite o conversatie neintrerupta, in timp real.

 

 

 

Colaborare productiva si interactiva

 

Prin implicarea simultana a mai multor utilizatori, Samsung Flip garanteaza ca toate ideile sunt “auzite” in timpul unei intalniri. Pana la patru participanti diferiti pot introduce continut sau pot  face adnotari direct pe ecran, in acelasi timp, fie cu ajutorul degetelor fie cu ajutorul unui stilou special.

 

Pentru o interactivitate sporita, Samsung Flip ofera, de asemenea, o compatibilitate extinsa a dispozitivelor atat prin conectivitate wireless cat si prin porturile USB, PC si mobile. Continutul Flip este disponibil pe PC-urile, smartphone-urile si tabletele conectate datorita functionalitatii integrate de partajare a ecranului. De asemenea, utilizatorii pot sa importe continutul personal pe ecranul display-ului Flip si sa introduca in discutie noi idei.

 

 

Display-ul flipchart-ului Samsung Flip ofera o eficienta fara precedent a colaborarii, prin condensarea mai multor unelte si procese necesare unei intalniri traditionale intr-un design elegant, all-in-one. Utilizatorii Flip pot accesa pana la 20 de pagini de spatiu de scris, cu functii de cautare integrate, disponibile pentru a directiona participantii catre continut specific.

 

Samsung Flipchart poate fi configurat in functie de spatiu si de nevoile utilizatorilor (orientare portrait sau landscape, inaltime ajustabila, montare pe perete cu un suport comaptibil).

 

 

Atunci cand intalnirile se încheie, display-ul Samsung Flip stocheaza in siguranta intregul continut intr-o baza de date centrala, eliminand necesitatea recapitularilor greoaie sau a transcrierii de mana. Un sistem de protectie, garanteaza ca detaliile intalnirii sunt disponibile doar utilizatorilor autorizati. Dupa conectare, participantii la intalnire pot descarca si partaja continutul prin e-mail sau imprimare traditionala. De asemenea, utilizatorii pot salva notitele din timpul intalnirii pe o unitate USB sau alte surse externe.

 

Pentru oferta de pret ne puteti contacta la numarul de telefon +40 373 550 217 sau prin formularul de CONTACT.