Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii de ultima generatie pentru integrarea in mobilier a echipamentelor motorizate

Monitoare motorizate, retractabil, pliabile si solutii de ultima generatie pentru imbunatatirea comunicarii in sali de intalniri/ conferinte, bazate pe cele mai noi tehnologii.

Monitoarele Dynamic3 sunt singurele modele disponibile in prezent pe piata ce faciliteaza astfel de optiuni extinse ale modului de lucru. 

 

 

Construite in intregime din aluminiu si sticla neagra anti-orbire, monitoarele Dynamic3 ofera un design discret si atemporal. Finisajul eloxat asigura un efect fin, delicat, este extrem de rezistent si, de asemenea, ajuta la disiparea caldurii.

 

Sticla protejeaza ecranul, reduce efectul de “oglinda”, permite culori naturale transparente si poate functiona ca suprafata touch. Gama Dynamic3 ofera un contrast excelent si unghiuri de vizionare de neegalat.

 

Integrarea in mobilier este extrem de simpla. Partea din spate a monitorului poate fi acoperita cu piele, Corian sau lemn, materiale ce permit o finisare uniforma a biroului atunci cand ecranul este pliat.

 

Sistemul este unic nu numai din punct de vedere estetic, ci si in ceea ce priveste functionalitatea; ecranul se ridica si se inclina, are o miscare de rotatie suplimentara de 180° si se retracteaza in interiorul suprafetei de lucru in doua pozitii diferite, cu monitorul orientat in sus sau in jos.

 


Touchscreen-ul poate fi utilizat intr-o pozitie complet flata, la acelasi nivel cu suprafata de lucru. Aceste monitoare sunt disponibile in diferite marimi – 15″, 17″ si 19″, 22″ – in versiuni semi-automate & motorizate.

 

Componentele sale electronice sofisticate detecteaza automat pozitia ecranului, orientand imaginea in mod corespunzator. Daca senzorii detecteaza o rezistenta, miscarea este oprita pentru a proteja utilizatorul. Sistemul de ridicare a ecranului activeaza automat ridicarea tavii in care se afla tastatura si mouse-ul.