Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Pur si simplu genial – WHD SOUNDPAD

Fara Apple iPad viata multor utilizatori nu ar mai fi atat de frumoasa. Acesta se utilizeaza ca un instrument pentru orice, de la internet, comunicare, muzica, jocuri, fotografii, si TV la aplicatii business. Acum se poate obtine chiar mai mult de la un iPad cu SOUNDPAD.

 

Pur si simplu genial: sistem de sunet, statie de andocare, panou tactil si afisare foto/video, totul cu un singur gadget – WHD SOUNDPAD

 

Acesta se monteza pur si simplu, iar apoi se conecteaza foarte usor. Motoarele electrice puternice trag iPad-ul lin si apoi il scot la simpla apasare a unui buton. Ca o atingere inteligenta, aparatul recunoaste automat modelul iPad-ului. Pentru aplicatii in format portret, pur si simplu se roteste SOUNDPAD cu 90 °.

SOUNDPAD se utilizeaza ca o statie de baza eleganta pentru sistemele Hi-Fi si multi-room. Conexiunea integrata pentru amplificatoare audio externe face mai usoara conectarea sistemelor audio si controlul acestora utilizand iPad-ul. Cu ajutorul unui amplificator suplimentar si al unor boxe se poate crea un sistem Hi-Fi de sine statator foarte usor de utilizat. Si mai mult, cu un receiver Bluetooth se poate transfera muzica de pe iPad sau SOUNDPAD fara a fi nevoie de vreun cablu.

 

 

Incredibil de versatil: audio, video, aplicatii, automatizare casa

 

Dar asta nu este tot ceea ce poate face WHD SOUNDPAD: cu aceasta statie atractiva si practica, iPad-ul va fi intotdeauna gata de functionare. Se poate utiliza, de asemena, ca un panou tactil convenabil pentru controlul inteligent al incalzirii, iluminatului si aerului conditionat ca parte a sistemului de automatizare a casei. Puteti utiliza toate functiile si aplicatiile uzuale, puteti vizualiza fotografii sau viziona clipuri video sau TV. In acelasi timp, va puteti bucura de o experienta remarcabila a sunetului prin difuzoarele externe.

Cu optiunile sale flexibile de instalare, SOUNDPAD este foarte potrivit pentru a fi folosit ca punct de informare in anumite zone ale companiilor, muzeelor, foaierelor sau ca display de prezentare pentru targuri si spatii de vanzare.

 


 

Design deosebit. Hotii nu au nici o sansa.

 

WHD SOUNDPAD nu este doar un dispozitiv genial – are, de asemenea, un design uimitor. Carcasa sa eleganta si robusta din zinc turnat sub presiune si finisajul de calitate, negru sau sticla transparenta, se combină cu iPad-ul pentru a forma o unitate armonioasa care se imbina perfect in atmosfera sofisticata a casei tale. Optional, este disponibil si cu protectie anti-furt, necesara atunci cand este utilizat in zone publice.