Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Libertate de miscare pentru oameni si idei – Kindermann Huddle Space

Noul termen “Huddle-Space” (sau Team-Space) se refera la zonele de comunicare sau la locurile de lucru care indeplinesc aceasta cerinta si care pot fi folosite de echipe de doua pana la cinci persoane pentru a schimba in mod spontan si discret idei si pentru a colabora intr-o atmosfera relaxata – cel mai adesea, cu ajutorul mijloacelor moderne de comunicare audio-vizuale.

 

 

Zonele de comunicare de acest tip sunt, de obicei, instalate suplimentar fata de salile de intalniri standard si utilizeaza spatiile deschise disponibile in segmente de birouri, zone de lounge si de tranzit sau zone de asteptare/ lobby-uri in companii, institutii de invatamant sau hoteluri.

 

Beneficiile sunt reducerea costurilor prin reducerea numarului de sali de sedinta si cresterea eficientei angajatilor prin scurtarea si accelerarea proceselor de luare a deciziilor.

 

 

Solutiile Kindermann indeplinesc cerintele pentru zone Huddle-Space moderne, modulare si scalabile si sprijina implementarea independenta a platformelor de comunicatii omniprezente, precum laptopurile Windows si Mac, tabletele sau smartphone-urile Apple sau Android. BYOD este cuvantul cheie aici – “Bring your own device”.

 

Majoritatea acestor solutii pot fi utilizate in mod intuitiv fara o instalare complexa, oferind posibilitatea de a alege o conexiune prin cablu sau wireless si permitand astfel o noua dimensiune a interactivitatii intre persoanele care utilizeaza tehnologia audio-vizuala moderna – numita “Colaborare”.

 

Kindermann CablePort QuickPresent air

 

 

Kindermann CablePort QuickPresent air este o solutie de prezentare moderna, care vine intr-o carcasa cu design elegant, permitand unui grup de pana la trei persoane sa-si partajeze laptopurile HDMI, plus continutul unui singur dispozitiv inteligent Android sau Apple (tableta sau smartphone) si sa il afiseze pe display-ul sau proiectorul principal.

 

Toate sursele HDMI sunt conectate cu ajutorul a trei retractoare de cablu care functioneaza “ca unse”. Semnalul activ este transmis de la masa de intalnire la dispozitivul de afisare utilizand tehnologia wireless moderna.

 

S-au dus vremurile cablurilor care pierdeau legatura – masa din sala de intalniri ramane curata!

 

Solutia este usor de folosit datorita butoanelor cu senzori sensibile la atingere si iluminate cu LED-uri.

 

 

Kindermann DisplayMobil

 

 

Kindermann DisplayMobil este un carucior motorizat pentru display care se integreaza cu usurinta in mediile de prezentare corporate, precum spatiile huddle.

 

Dispunand de un design contemporan, elegantsși un profil subtire, Kindermann DisplayMobil ofera spatiu suficient pentru a gazdui un display cu diagonala de pana la 55″.

 

Display-ul ramane complet invizibil atunci cand nu este utilizat si este ridicat in pozitia sa de lucru printr-un elevator motorizat. In plus, solutia ofera un spatiu amplu pentru echipamentele AV suplimentare.