Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Locurile de intalnire trebuie concepute pentru a stimula creativitatea

Arhitectura, design-ul si tehnologia au devenit factori cheie in viata noastra, in special in medii profesionale, unde necesitatea crearii unor spatii unice care sa ajute la promovarea relatiilor interpersonale si sa constituie un cadru adecvat pentru luarea deciziilor este o prioritate.

 

Locurile de intalnire trebuie sa fie concepute pentru a stimula creativitatea.


Prin urmare, utilizarea tehnologiei este critica, iar crearea unor medii versatile, ergonomice, flexibile si sustenabile care produc un efect de admiratie este absolut necesara.

 

Monitoarele si solutiile AV Arthur Holm sunt deja utilizate in salile de reuniunii, conferinte, bord si de formare ale marilor companii din lume. 

 

Tehnologia trebuie sa promoveze legatura dintre oameni, nu sa fie un obstacol pentru aceasta.

 

O sala de conferinte poate avea diferite forme si modele in functie de obiectivele fiecarei organizatii; teatru, sala de clasa, banchet, in forma de U, conferinta …

 

Ar putea necesita sisteme de discutii, interactive, de votare, traducere simultana, video la cerere, identificare biometrica … Oferind utilizatorilor finali posibilitatea de a comunica atat individual, cat si ca grup, sala de conferinte utilizeaza functii de prezentare audiovizuale simple, folosind comenzi de baza pentru a reda video, a comuta surse, a interactiona in prezentarea sau chiar pentru vot.


Unele camere pot necesita videoconferinte, consolidarea vorbirii, inregistrare si, desigur, un ecran pentru a vedea toate informatiile. Arthur Holm ofera o gama de monitoare motorizate, non-intruzive, disponibile doar atunci cand este necesar, care urca vertical din mobilier, se deschid si chiar se rotesc la 180 de grade, si care pot integra toate functiile necesare utilizatorului.

 

De asemenea, Arthur Holm ofera o gama larga de monitoare de perete, de la 10 pana la 82″. Aceste ecrane sunt o completare ideala pentru semnalizarea de usa (door signage), si pot fi utilizate ca monitoare centrale pentru a consolida comunicarea individuala. In timp ce unele spatii sunt dotate cu sisteme mai complexe, cele mai multe incorporeaza estetica high-end, cu sisteme AV relativ simple.