Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Difuzoarele WATERFALL – Prestigiu si eleganta

Designerii francezi de la Waterfall Audio, in aceasta epoca a tehnologiei avansate, au considerat necesara renuntarea la difuzoarele conventionale care nu erau potrivite pentru orice interior si au realizat adevarate opere de arta.

Difuzoarele Waterfall ofera performante formidabile cu o eleganta si un design de neegalat. Sunt realizate din materiale exceptionale: sticla dimond de 15 mm, accente din piele Napa si piese solide din aluminu.

Fie ca sunteti in cautarea unui difuzor de podea, de perete sau incastrat, gama Waterfall va va satisface orice dorinta. Fiecare model a fost conceput pentru a oferi cea mai buna performanta, fie ca este vorba de muzica favorita sau de coloana sonora a filmului preferat, oferind in acelasi timp un design elegant care se integreaza perfect in orice interior.

 

NIAGARA – lux si eleganta la fiecare nivel

Aceste turnuri impresionante din sticla dimond sunt o capodopera in adevaratul sens al cuvantului. Datorita componentelor de inalta calitate, dezvoltate special pentru acest model va puteti bucura de un sunet clar si nedistorsionat, ce depaseste orice asteptari.

 

 


VICTORIA Evo – driverele si tweeterele par sa pluteasca in interiorul acestor turnuri din sticla. Acest model este potrivit atat pentru aplicatiile stereo, cat si pentru Home Cinema, impreuna cu satelitii si subwooferii Waterfall, oferind o performanta formidabila.

IGUASCU Evo – ca si Victoria Evo, aceste difuzoare sunt potrivite pentru aplicatiile stereo, dar si pentru Home Cinema. Sunetul complet dinamic oferit de acestea este garantat datorita patentei “Acoustic Damping Tube”. 


Hurricane Evo – Sticla si aluminiu  pentru o performanta fara precedent. Atent proiectate pentru a oferi un sunet neted si clar, aceste difuzoare ofera o dinamica transparenta, de impact.

Elora – acest model subtire imbina eleganta estetica, prin utilizarea unei carcase din aluminiu, intre doua placi de sticla cu utilul, reprezentand solutia perfecta pentru home theater.

Serio – este versiunea in miniatura a  difuzorului Hurricane Evo si poate fi folosit pentru aplicatii setreo si multi-channel impreuna cu subwoofer-ul HF Mini Cine. Serio poate suporta niveluri ridicate de volum cu o redare bine echilibrata.