Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Microfoanele retractabile…EXISTA!!!

Optimizati spatiul de sub birou cu microfoanele retractabile de la Arthur Holm! 

 

DynamicTalk si DynamicTalkH nu numai ca mascheaza in mod convenabil microfoanele in suprafata biroului, dar ofera si o lumina interioara placuta  pentru a indica starea.

 

DynamicTalk – lift pentru microfoanele gooseneck

 

Acest sistem ascunde elegant microfoanele in suprafata biroului  (oferind si o lumina interioara pentru a indica starea). Microfoanele sunt depozitate in conditii de siguranta, iar mesele pot fi folosite in diferite scopuri (intalniri, conferinte, sedinte etc.). Un inel luminos straluceste la baza microfonului indicand faptul ca microfonul este ridicat. 

 


 

Placa de acoperire este realizata din otel inoxidabil slefuit (poate fi personalizata pentru a se potrivi perfect cu suprafata biroului/mesei).

 

DynamicTalk are 2 moduri de lucru diferite: PA si Conference. 

 

In modul PA, un buton de pe placa de acoperire, permite activarea sau dezactivarea microfonului. O lumina LED va indica starea, schimbandu-se din vered in rosu. Sistemul va opri microfonul atunci cand acesta este retractat. 

 

In modul Conference, microfonul va fi intotdeauna pornit si, atat inelul luminos cat si butonul de pe placa de acoperire vor fi disponibile prin intermediul conectorului (GPI/GPO). In acest mod, sistemul esre pregatit pentru conexiune si este controlat printr-un sistem de conferinta. 

 


 

DynamicTalk este disponibil in 3 dimensiuni standard: 400mm, 500mm, 600mm (pentru microfoane scurte, medii si lungi cu conector XLR). Versiunile personalizate sunt disponibile pentru toate tipurile si dimensiunile de microfoane de conferinta (cu integrarea optionala a interfetelor producatorului pe placa de acoperire).

 

DynamicTalkH – Silentios, controlabil de la distanta, elegant, fiabil si simplu de instalat

 

DynamicTalkH este un lift orizontal pentru microfoane. Sistemul a fost dezvoltat special pentru a optimiza spatiul de sub birou, unde acesta va fi instalat (asigurandu-se astfel comfort suficient si spatiu imbunatatit pentru picioare).

 


 

Sistemul permite ca microfonul sa fie indoit in timp ce se intoarce automat in pozitia orizontala initiala.

 

DynamicTalkH nu numai ca mascheaza in mod convenabil microfonul in suprafata biroului, dar ofera si o lumina interioara pentru a indica starea (lumina se poate schimba de la rosu la verde). Microfonul este depozitat in conditii de siguranta, iar biroul poate fi folosit in diferite scopuri (intalniri, conferinte, sedinte etc.).

 


 

DynamicTalkH are 2 moduri diferite de lucru: PA si Conference. DynamicTalkH poate fi controlat de la distanta si diagnosticabil prin intermediul protocolului deschis AHnet (RS-422).