Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Amplificare oriunde este nevoie cu mini amplificatoarele MSE Audio

Adaugarea de audio la digital signage, la display-urile din muzee, la salile de curs etc. se poate realiza foarte usor cu ajutorul difuzoarelor si mini amplificatoarelor de la MSE Audio – SoundTube si SolidDrive.

Patru amplificatoare de la SoundTube si unul de la SolidDrive furnizeaza puterea de care aveti nevoie pentru difuzoare, avand o forma ce permite montarea pe un stalp, un perete sau sub blatul unei mese.

 

Amplificatorul SB335 de la SoundTube ofera 3 canale a 35 W fiecare sau 2 canale a 50 W fiecare. Acesta accepta intrari optice sau analogice de la un televizor si are, de aseenea, conectivitate Bluetooth; are un port IR cu abilitatea de a memora volumul si comenzile din telecomanda televizorului. Este perfect pentru mediul educational, mediul business si pentru digital signage.


 

Daca doriti sa aduceti o mare putere de amplificare, amplificatoarele SA202 si SA502 sunt raspunsul. A202 are 2 × 20 W iesire la 4 ohmi; SA502 ofera 50 W/ canal la 8 ohmi si 65 W/ canal la 4 ohmi. Ambele amplificatoare au carcasa din aluminiu robust si sunt proiectate pentru montarea pe stalp sau pe suprafata. SA202 este folosit cel mai adesea cu difuzoarele parabolice SoundTube din seria FP. Ambele modele au capacitatea de declansare externa.

 

SolidDrive devine rapid un difuzor preferat pentru digital signage si pentru utilizarea in muzee, deoarece ofera “Sunet fara difuzoare” –  Ceea ce industria numeste “audio invizibil “. SolidDrive transforma suprafetele rigide sau semi- rigide in boxe, cu modele disponibile pentru sticla , gips-carton si lemn. Amplificatorul SD250 este partenerul perfect pentru SolidDrive. Nu numai ca ofera amplificare 2 x 50 W, dar are si curbe EQ integrate pentru a va ajuta sa obtineti cel mai bun sunet din materialul pe care îl utilizati ca “difuzor”.

Noul mini amplificator SoundTube de 70V, MA501t ofera 50 W de la 25,5 la 70 si 100 de volti. Amplificatorul poate fi declansat de o tensiune externa DC. Acesta ofera, de asemenea, un filtru high-pass selectabil incorporat. MA501t este util pentru orice aplicatie de joasa tensiune in cazul in care amplificarea localizata a difuzoarelor intr-o configuratie mono este necesara.