Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Mituri despre prima configurare a casei dvs. inteligente

Setarea primului sistem smart home va va deschide casa catre o lume a solutiilor eficiente, sigure si convenabile. Dar nu exista nicio indoiala ca poate fi o experienta intimidanta.

 

 

Daca v-ati gandit sa faceti saltul, dar va e teama ca ingrijorarile voastre vor deveni realitate, intelegem – si suntem aici pentru a va spune ca nu este nici pe departe asa cum credeti.

 

Iata cateva mituri despre prima dvs. casa inteligenta pe care o vom ajuta sa le infirmati sau sa le confirmati.

 

Mit: Trecerea la o configuratie inteligenta a casei va fi costisitoare

 

Vestea buna este ca nu trebuie sa faceti totul intr-o singura etapa. Puteti incepe cu produse smart home simple, cum ar fi oale, prize si becuri. De asemenea, un asistent vocal usor de instalat, precum Amazon Alexa sau Google Home, va unifica sistemul, ceea ce va ajuta foarte mult sa puneti piciorul in prag fara a trebui sa va angajati complet la un intreg sistem de acasa.

 

In timp, puteti continua sa adaugati produse si solutii pentru a va construi treptat sistemul smart home, cum ar fi Wi-Fi Ready Lighting Starter Kit de la adorne, care se integreaza cu Amazon Alexa si Google Home pentru un control complet al locuintei.

 

Verdict: O adordare etapizate privind construirea nunei casei inteligente ofera un nivel ridicat de flexibilitate financiara.

 

Mit: Interoperabilitatea este greu de obtinut

 

Daca veti cheltui banii pe un produs inteligent doar pentru a afla ca nu functioneaza cu restul configuratiei dvs. smart home veti fi, fara indoiala, frustrati si descurajati. Din fericire, asistentii smart home, precum Amazon Alexa si Google Home, sunt constienti de aceasta problema si ofera liste oficiale cu produsele pe care le sustin. In acest fel, inainte de a face o completare la casa inteligenta, puteti fi siguri ca produsul achizitionat se va potrivi perfect in sistemul dvs.

 

Verdict: Desi nu putem distruge complet acest mit, cu o cercetare rapida si usoara puteti fi siguri ca veti gasi produsul ideal pentru sistemul dumneavoastra smart home.

 

Mit: Procesul de instalare este prea dificil

 

A existat o vreme cand instalarea unui sistem smart home necesita un proces bazat pe integratori, care era si scum si consumator de timp. Din fericire, acel timp a trecut si instalarea produselor inteligente devine mai usoara decat inainte.

 

Asistentul vocal pe care il veti alege va avea o aplicatie care va va ajuta sa conectati celelalte componente ale casei dvs. – fie ca este vorba despre controlul energiei si de dimarea sistemelor de iluminat, fie despre capacitatea de a va porni televizorului.

 

Mai mult, aceste aplicatii vin, de asemenea, cu controale si aplicatii proprii pentru momentele in care preferati ceva ce nu este activat prin voce.

 

Verdict: Cu aplicatiile avansate si cu produsele smart home de astazi, procesul de instalare este mai usor ca niciodata.

 

Mit: Dispozitivele smart home prezinta un risc mare de a fi hacuite

 

Avand in vedere ca dispozitivele dvs. inteligente sunt conectate prin Internet, ingrijorarea privind incalcarea securitatii hardware este una rezonabila. Dar exista vesti bune si vesti proaste cand vine vorba despre aceasta problema. Vestea proasta este ca nu exista garantie 100% ca produsele dvs. smart home pot fi protejate de un atac cibernetic.

 

Vestea buna este ca exista multe solutii pe care le puteti implementa pentru a diminua in mod semnificativ aceasta amenintare. Daca veti instala o protectie impotriva programelor malware, veti configura o conexiune WiFi privata si protejata si veti pastra toate dispozitivele actualizate cu cel mai nou software de securitate, veti reduce foarte mult sansa de a fi hacuit.

 

Verdict: Luand masurile de securitate adecvate, va reduceti semnificativ sansele de a cadea victima unei atac cibernetic.