Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Monitoarele retractabile & integrabile – un “must have”!

Monitoarele retractabile ALBIRAL iti schimba viziunea intr-un mod revolutionar…cu adevarat revolutionar!

 

 

ALBIRAL – design, inovatie, flexibilitate, creativitate, rapiditate si dedicare!

 

ALBIRAL proiecteaza si furnizeaza monitoare retractabile cu un design deosebit pentru aplicatiile in care ergonomia, tehnologia si calitatea sunt de nelipsit. O gama profesionala de produse ale caror design si materiale se armonizeaza pentru a crea monitoare de ultima generatie.

 

Produsele ALBIRAL sunt eficiente, ajuta la optimizarea spatiului si îmbunataetsc comunicarea aducand cele mai noi tehnologii la masa de intalniri si in salile de conferinta. 

 

 

Monitoarele ALBIRAL pot fi ridicate, coborate, inclinate la 20 de grade prin simpla apasare a unui buton, fiind complet ascunse vederii in interiorul mobilierului, astfel incat, atunci cand nu sunt necesare, stau coborate furnizand participantilor o vizualizare neobstructionata a salii si un spatiu propice intalnirilor.

 

 

Monitoarele retractabile ALBIRAL sunt disponibile in variantele de 12.1″, 15″, 15.6″, 17”, 17.3”, 18.3” si 21.5″ si, de asemenea, in format widescreen FULL HD; toate ecranele dispun de intrari DVI-I si DVI-D compatibile HDCP.

 

Optional pot fi furnizate cu touch screen, cutie de depozitare pentru tastatura si mouse, camera FULL HD cu conector USB si multe altele.
 

 

Carcasa monitoarelor poate fi vopsita in diferite culori pentru a se integra perfect in spatiul in care sunt instalate, poate fi personalizata cu difuzor, sistem de votare si conector USB