Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

NOBA8A – un subwoofer compact cu design unic si original

NOBA8A este un subwoofer activ, caracterizat printr-un design unic si original. Aspectul elegant al NOBA8A permite pozitionarea acestuia pe perete, pe tavan sau chiar sub mobilier.

 

Cu forma sa curbata, realizata din aluminiu cu o grosime de 4 mm, si cu un woofer extrem de puternic de 300 wati, NOBA8A este capabil sa ofere un sunet exceptional.

 

 

NOBA8A este compatibil cu o gama foarte larga de difuzoare (ATEO2, ATEO2D, ATEO4, MERO2, MERO2D, MERO6, CELO2, CELO2D, CELO6, KYDO, AXIR si GIAX) si amplificatoare (AMP20MK2, AMP523MK2, EPA152, EPA104, EPA254 si SMQ350) Audac, oferind o experienta sonora fara precedent. Publicul va ramane uimit de designul sau extrem de estetic, de calitatea superioara a sunetului si de dimensiunea compacta.

 

 

Amplificatorul clasa D integrat  ofera o claritate impresionanta de 150 W pentru ambele iesiri de difuzoare, pentru a asigura o distribuire impecabila a sunetului. NOBA8A foloseste tehnologia WaveDynamics™, care permite utilizatorului sa seteze cu usurinta configuratia acustica optima. Utilizatorul poate incarca pur si simplu setarile audio preferate prin intrarea USB integrata.

 

Conexiunile de intrare echilibrate sunt conectate folosind conectori bloc terminal cu 3 pini, in timp ce fiecare iesire de inalta frecventa are doi conectori. Acestia permit conectarea paralela a 2 (8 ohmi) sau 4 (16 ohmi) difuzoare.

 

Suportul de montare inclus ofera posibilitati de montare convenabile pe orice perete, in timp ce fixarea pe plafoane este posibila folosind accesoriile optionale disponibile. O telecomanda optionala de 2,4 GHz permite controlul de la distanta al functiilor de baza ale NOBA8A.