Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Panouri acustice fonoabsorbante cu un design spectaculos

DOT este un panou acustic fonoabsorbant, cu design circular, care ofera un aspect complet, armonios, completand si personalizand camera din punct de vedere estetic.

 

DOT este proiectat pentru a fi instalat in camere cu timp de reverberatie mare. Panoul are doua sisteme de fixare diferite – fixare pe tavan sau perete cu sine sau fixare pe tavan cu cabluri de otel. Fixarea cu cabluri permite pozitionarea panourilor la diferite inaltimi, pentru a se adapta mai bine la dimensiunile camerei.

 

 

Materialul de absorbtie a sunetului din interiorul panoului este disponibil in doua variante: rasina de melamina Basotect® de la Basf® sau materialul Whisper® de la Stratocel®, care imbunatatesc absorbtia acustica a camerei prin reducerea reverberatiei si a zgomotului de fundal.

 

Panourile fonoabsorbante DOT pot fi dotate cu lampi cu LED-uri pentru a asigura iluminarea corecta intr-o incapere. Corpurile de iluminat au fost proiectate astfel incat sa fie perfect integrate in sistemul de absorbtie a sunetului.

 

 

Disponibil intr-o gama larga de culori, materialul de finisare al panourilor DOT este certificat de Oeko-Tex, iar materialele interne de absorbtie a sunetului sunt supuse unor verificari de productie repetate pentru a garanta cea mai inalta calitate si performanta in timp.

 

Produsele fonoabsorbante Caruso au fost testate in camere de reverberatie, in conformitate cu standardul ISO354 si sunt impartite in functie de tipul de aplicare al acestora (pereti, cabluri suspendate, de sine statatoare etc.).

 

Produsele Caruso sunt, de asemenea, certificate si aprobate conform cu reglementarile de prevenire a incendiilor, clasa B- s2,d0.

 

Cere oferta