Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Prizele inteligente Bachmann – Imbina inovatia tehnologica si calitatea cu eleganta si design-ul!!!

Este evident faptul că prizele pot reprezenta mai mult decât instrumentul prin care se realizează alimentarea cu energie electrică – ele pot fi și un element estetic.

 

1. DUE este priza ideala pentru spatiul din bucatarie. Fiind foarte eleganta, poate fi utilizata la fel de eficient la birou sau in alte spatii. Capacele de diferite culori, ce pot fi inlocuite, ofera si dupa montaj posibilitatea de individualizare cromatica a spatiului.

 


 

2. Eleganta PIX poate fi utilizata la birou, in bucatarie, in baie, in camera de zi sau in alte spatii oferind o gama larga de conexiuni personalizabile. Cu forma sa rotunda, plata si aspectul minimalist, PIX indeplineste cerintele de proiectare exact acolo unde este nevoie.

 


 

3. Liniile clasice, reduse ale prizei KAPSA fac din aceasta o alegere potrivita pentru orice spatiu. Capacul interschimbabil ofera protectie impotriva influentelor externe (praf, apa, abur etc.) si este disponibil in mai multe versiuni. Adancimea de instalare de aproximativ 45 mm si design-ul solid caracterizeaza KAPSA si confirma zicala: “mai putin este mai mult”.

 


 

4. SMART PLUG/FLAT PLUG permite utilizarea optimă a spațiilor limitate din spatele mobilierului. Cand se utilizează SMART PLUG/ FLAT PLUG, dispozitivele sau mobilierul pot fi amplasate foarte aproape de perete.