Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Produse inteligente Bachmann pentru case, birouri, fabrici si centre de calcul

Imbina inovatia tehnologica si calitatea cu eleganta si designul

 

WIRELESS CHARGER Fs80

Incarcare confortabila, fara fir

 

 

Incarcatorul WIRELESS CHARGER Fs80 este un produs care pune accentul pe design, destinat transferului inductiv de energie si care se potriveste oricarei piese de mobilier. Incarcatorul contine o bobina de inductie si dispune de o functie pentru incarcare rapida. Acesta este compatibil cu terminalele obisnuite, compatibile cu Qi, pe care le poate incarca cu 5 V, in mod standard. Incarcarea rapida (9 V) este de asemenea posibila, iar pentru aceasta este necesar alimentatorul cu stecar „Incarcator rapid”.

 

Suprafata produsului din aluminiu de buna calitate, de culoare neagra (similara RAL9005), se potriveste fiecarui ambient. Incărcătorul se poate monta fara a folosi nicio scula in orice suprafata, intr-un orificiu de 80 mm si o grosime maxima a placii de 50 mm.

 

TWIST cu incarcator USB

Un nou concept de conectare

 

 

TWIST este o unitate de prize pentru multe domenii de utilizare, cum ar fi spatiul din bucatarie, spatiul de birou sau de relaxare. Datorita formei constructive compacte si adancimii de montaj reduse, aceasta poate fi integrata cu economie de spatiu in mese de birou sau in placile suprafetelor de lucru din bucatarie.

 

TWIST este disponibil acum cu un incarcator USB. In plus, acum se pot realiza peste 200 de culori RAL, la cerere.

 

DESK RAIL

Pentru conditii de ordine

 

 

Sistemul inteligent permite fixarea conexiunilor electrice, media si de date direct la sistemele reling de nivel trei. Acest lucru ofera spatiu suplimentar pe birou si in acelasi timp acces rapid si confortabil la o varietate de conexiuni.

 

Modulele Custom BACHMANN 90° asigura o flexibilitate maxima: Componentele centrale pentru conexiunile video, audio si de retea pot fi integrate dupa plac in DESK RAIL, mentinandu-se totodata sistemul la stadiul actual al tehnologiei.

 

Fixarea DESK RAIL este simpla si sigura, prin insurubare in partea din fata, in timp ce fixarea cablurilor electrice si a cablurilor de date se realizeaza de jos. Datorita prinderii universale, DESK RAIL este compatibil cu aproape toate sistemele reling standard.