Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Puncte de informare si de ajutor – securitate pentru spatiile publice

Vocea orasului

 

Numarul persoanelor care traiesc in orase si zone metropolitane continua sa creasca, la fel si nevoia de a se simti in siguranta.

 

Solutia de comunicare si securitate Commend pentru centrele oraselor asigura legtura vitala dintre cetateni si serviciile de securitate.

 

Conexiunile extrem de eficiente de voce, video si de control ofera o legatura de comunicare fiabila de la statiile publice de informare si de urgenta la biroul de control al securitatii.

 

Beneficiile solutiei de comunicare si securitate Commend

 

 • Puncte de informare si de ajutor pentru pietonii care au nevoie de asistenta.
 • Detectarea si prevenirea timpurie a amenintarilor prin CCTV si adresare publica.
 • Monitorizarea optimizata a locatiei și ajutor de urgenta.
 • Controlul echipamentului din zonele de acces (bariere si piloni rutieri).

 

 

Puncte de informare si de ajutor pentru pietonii care au nevoie de asistenta

 

 • Foarte vizibile si usor de folosit.
 • Ofera pietonilor care au nevoie de ajutor, asistenta instantanee, prin conectarea la un birou de control central sau la o sectie de politie.
 • Pentru utilizatorii care nu sunt familiarizati cu zona, statiile actioneaza ca terminale info, permitandu-le sa solicite informatii si asistenta personala, de exemplu de la un birou de turism.

 

 

Detectarea si prevenirea timpurie a amenintarilor prin CCTV si adresare publica

 

Difuzoarele si stațiile intercom pot fi combinate in „camere de vorbit” pentru adresarea pietonilor la fata locului.

 

Practica arata ca faptasii pot fi opriti de obicei din activitatea lor infractionala (de exemplu, vandalism sau agresiune) prin abordare directa, chiar daca acest lucru se face prin comunicare la distanta.

 

 

Monitorizarea optimizata a locatiei si ajutor de urgenta

 

Software-ul de control al biroului de comanda Commend Studio dispune de functii integrate de voce, video si de control pentru a sprijini:

 • localizarea automata a apelurilor
 • secvente de actiune complete
 • inregistrarea automata a sunetului
 • interventia proactiva prin adresarea directa a persoanelor.

 

 

Controlul echipamentului din zonele de acces (bariere si piloni rutieri)

 

Dispozitivele de control al accesului, cum ar fi barierele si pilonii rutieri, pot fi integrate fara probleme in sistemul Commend pentru un control usor. Acest lucru permite gestionarea eficienta a fluxurilor de trafic urban, cu capacitatea de a face anumite zone accesibile doar persoanelor autorizate.

 

 

Securitate suplimentara pentru orase

 

Puncte de ajutor si de informare:

 • Rezistente la intemperii si vandalism, concepute pentru a face fata conditiilor atmosferice dificile.
 • Diferite versiuni ale statiilor Intercom (camera video, suport monitorizare etc.).
 • Stații Intercom pentru persoanele cu deficiente vizuale sau de auz, concepute in conformitate cu cerintele DDA/ADA si principiul egalitatii de sanse pentru persoanele cu handicap.
 • Mesaje vocale automate (de exemplu, mesaje de incurajare).
 • Sistemele Help Point tip coloana asigura acces controlat de la distanta la stingatoare de incendiu, defibrilatoare etc., prin intermediul biroului de control.

 

 

Design adaptat necesitatilor clientilor

 

Datorita structurii lor modulare, terminalele de informatii si statiile pentru apeluri de urgenta pot fi personalizate si produse in conformitate cu cerintele de proiectare ale urbanistilor.

 

 

Intotdeauna acolo pentru tine.

 

Apasarea butonului de apel declanseaza redarea unui mesaj vocal preinregistrat, pentru a reasigura apelantul ca cineva va fi disponibil in scurt timp pentru a-l asista.

 

Fiecare apel va fi primit garantat.

 

Disponibilitate constanta, datorita sistemului de auto-monitorizare – teste automate ale functiilor statiei Intercom (monitorizare microfon-difuzor)/ Monitorizare linie.

 

Inteligibilitate superioara a vorbirii

 

Conexiuni care asigura o comunicarea naturala, tare si clara cu pietonii. Suprimarea zgomotului de fundal (ex., zgomot produs detrafic). Reglarea automata a volumului prin IVC (Intelligent Volume Control)

 

Mai mult decat un sistem pentru apeluri de urgenta

 

 • Sistemele Commend reunesc conexiuni video, de date si audio pe o platforma comuna.
 • Ele ofera camerelor CCTV “urechi” si “voce”, care le permit sa ia masuri preventive.
 • In situatii de urgenta, personalul de securitate al orasului poate raspunde instantaneu cu anunturi informative la nivel de cartier.
 • In cazuri extreme, poate fi initiata evacuarea de urgenta inainte ca serviciile de urgenta si de salvare sa ajunga la fata locului. Acest lucru ajuta la economisirea timpului pretios si chiar la salvarea vietii

 

Optiuni flexibile de redirectionare a apelurilor si de integrare a radiotelefoniei mobile

Redirectionarea apelurilor catre telefoane mobile sau fixe si integrarea radiotelefoniei mobile (TETRA si analogica) pentru comunicarea cu serviciile de urgenta

 

Sistem/interfete integrate

 

Interfete si suport de integrare pentru sistemele de management video si pentru solutiile de la terti, inclusiv integrarea telefoanelor si a sistemelor VoIP (SIP/IAX)

 

Networking

 

Retele intre mai multe orase pentru gestionarea centralizata abiroului de control.

 

Platforma de comunicare pentru securitate suplimentara

 

Pentru a permite o interventie rapida in situatii exceptionale si de urgenta, Commend ofera monitorizare si control bazate pe voce. In acest fel, operatorii pot beneficia de un sistem care ofera o securitate suplimentara in interiorul orasului si care se extinde usor si se adapteaza la conditiile in schimbare.

 • Vizualizare cu ComWIN – ComWIN ofera o vizualizare user-friendly, chiar si pentru sistemele Intercom de mari dimensiuni.
 • Integrare video cu ComVIDEO – ComVIDEO integreaza fluxurile video live ale surselor video-over-IP in solutia globala de securitate si comunicare.
 • Inregistrari si rapoarte cu ComREPORT – ComREPORT permite inregistrarea fara probleme a tuturor evenimentelor de sistem si stocarea detaliilor corespunzatoare intr-o baza de date.
 • Programare planificata si control cu ComSCHEDULE – ComSCHEDULE ofera posibilitatea de pre-programare si programare a funtcțiilor sistemului Intercom.