Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Revitalizeaza colaborarea productiva cu noul Samsung Flip de 65″ WM65R

Deseneaza, scrie & inspira idei noi

Modul Pen

 

Samsung Flip ofera utilizatorilor o experienta de scriere  “pen to paper” simpla si familiara intr-o varietate de culori, stiluri si latimi disponibile. Pana la 4 persoane pot scrie simultan, folosind orice obiect ca instrument de scris. In plus, utilizatorii pot sterge rapid desenele cu degetele sau cu palma.

 

 

Creeaza o capodopera

Modul Brush

 

In modul Brush, Samsung Flip recunoaste o gama larga de grosimi, asigurandu-se ca utilizatorii pot crea arta prin simpla miscare a pensulei. Modurile de pictura in apa si ulei permit stiluri si texturi diferite, in timp ce Flip ofera utilizatorilor o paleta de culori vibrante, permitand chiar si amestecarea flexibila a acestora.

 

 

Scrie pe orice fundal

Adnotare activata

 

Samsung Flip permite utilizatorilor sa scrie pe orice sursa de fundal. Printr-un simplu clic pe butonul layer-ului “note”, utilizatorii se pot bucura de o scriere netedă oricand, oriunde pe orice continut afisat, fara a afecta nicio lucrare din spatele layer-ului original.

 

 

Editare flexibila a imaginilor

Selection tool & Merge to roll

 

Cu Samsung Flip, utilizatorii pot selecta, muta, decupa, capta si edita rapid si usor orice imagine. Fiecare imagine poate fi, de asemenea, “merged to the roll” printr-un singur clic pe un buton, permitandu-i sa fie editata sau stearsa.

 

 

Potrivit pentru toate nevoile afacerii

Diverse optiuni de forma

 

Samsung Flip poate fi utilizat pentru o gama larga de aplicatii de afaceri, oferind sabloane versatile incorporate. Samsung Flip se potriveste perfect oricarei nevoi de afaceri, permitand utilizatorilor sa utilizeze ecranul in diverse moduri personalizate.

 

 

Navigare usoara prin continut si protejarea acestuia

Scroll & Lock

 

Samsung Flip are pana la 20 de pagini de spatiu de scris per layer, permitand utilizatorilor sa parcurga paginile fara probleme. In plus, Flip garanteaza ca informatiile confidentiale despre intalnire raman in mainile potrivite. Sistemul sau de blocare permite utilizatorilor sa protejeze continutul sensibil.

 

 

Mai multe optiuni de conectare

Conexiune versatila

 

Utilizatorii sunt imputerniciti de optiunile de conectare versatile ale Flip. Capacitatile USB, HDMI, NFC si de partajare a ecranului permit colaborarea optima si ofera vizibilitate, notatie si partajare interactiva a continutului. Flip ofera, de asemenea, o tava optionala ca o extensie de conectivitate mai puternica.

 

 

Conecteaza-te de oriunde

Suport PC si Bluetooth de la distanta

 

Samsung Flip permite utilizatorilor sa-si conecteze computerul la ecran de la distanta, ceea ce inseamna ca orice intalnire poate fi pornita fara un computer pentru a evita intarzierile si pentru a asigura eficienta. O tastatura, un mouse si un difuzor Bluetooth pot fi de asemenea conectate la Flip, creand un mediu de intalnire convenabil.

 

 

Management convenabil, optimizat

 

Samsung Flip ofera o serie de functii imbunatatite, inclusiv conexiune wireless securizata, actualizari automate de firmware, sincronizare LDAP, securitatea fisierelor si gestionare de la distanta – asigurand o experienta de intalnire eficienta si productiva.