Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Revolutia Smart Home

 

Revolutia smart home nu a fost televizata. In schimb, a fost transmisa in direct si consumata, la cerere, prin intermediul a milioane de dispozitive conectate care sunt acum integrate in cultura noastra.

 

Si in timp ce Amazon Alexa si Google Assistant primesc toata atentia in presa, sistemul inteligent de securitate face minuni in transformarea caselor obisnuite in case inteligente. Este suficient sa analizam datele pentru a vedea cat de multi utilizatori ai sistemului de securitate inteligent sunt in favoarea noilor tehnologii pentru a-si imbunatati viata de acasa.

 

In timp ce clientii sunt indragostiti de capacitatea Alexa de a raspunde la intrebarile legate de prognoza meteo, difuzorul inteligent cu abilitatea de a controla casa inteligenta este cel care ar trebui sa primeasca entuziasmul instalatorilor de securitate. Abilitatea de a crea un sistem inteligent de securitate complet, care utilizeaza vocea pentru a oferi clientilor un mijloc intuitiv si distractiv de control, este cu adevarat remarcabila. Adaugati la asta atractia de care se bucura deja aceste dispzitive si aveti o victorie usoara.

 

Este clar pentru unii ca principala sursa de crestere pentru un instalator de securitate este reprezentata de produsele smart home care pot fi integrate intr-o instalatie, deoarece portiunea de securitate a solutiei devine miza cea mare. De fapt, se preconizeaza ca, in urmatorii cinci ani, o parte din tehnologiile smart home, in special cele legate de siguranta si securitate, vor fi prezente in peste 50% din sistemele de securitate instalate.

 

 

Asadar, ce inseamna asta pentru dvs.? Inseamna ca acum este momentul sa incepeti sa va dezvoltati strategia de casa inteligenta si sa incepeti sa va construiti oferta pentru a incorpora categoriile enumerate mai sus. Inseamna, de asemenea, ca, daca mai amanati asta mult timp, cu siguranta veti pierde bani si veti periclita sanatatea pe termen lung a afacerii dvs.

 

Schimbarile de acest gen pot fi infricosatoare si intelegem in totalitate ca a nu face nimic este mult mai usor decat a face schimbari majore in modelul dvs. de afaceri, dar nu faceti decat sa evitati realitatea pentru un timp. Va provocam sa va ganditi cu indrazneala, sa va modelati afacerea in functie de oportunitatile actuale si viitoare si sa profitati de avantaje in timp ce faceti acest lucru. Un om intelept a spus odata: “Nimic in lume nu se castiga si nu se pastreaza fara efort, durere si dificultati.” Asadar, hai sa indraznim sa imbratisam revolutia smart home si sa contribuim la imbunatatirea vietii clientilor nostri prin tehnologie. Mai presus de toate, sa nu permitem fricii si indoielilor sa ne impiedice sa oferim oamenilor ceea ce doresc.