Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung Digital Signage pentru mediul corporate

In ceea ce priveste schimbul de informatii si asigurarea productivitatii, mentinand in acelasi timp usurinta de utilizare, importanta mediului corporate pentru a deveni mai competitiv  in peisajul digital nu a fost niciodata mai mare.

 

Intreprinderile au nevoie de display-uri mai versatile pentru a asigura comunicarea neintrerupta si pentru a extinde schimbul de idei. 

 

 

Display-urile profesionale Samsung pot spori:

  • Colaborarea

Intreprinderile au nevoie de display-uri care sa permită angajatilor aflati la distanta sa se bazeze tot mai mult pe dispozitivele personale si sa permita interactiunea fara intarziere din orice locatie.

  • Comunicarea

Pentru ca proiectele sa fie organizate si sa nu sufere intarzieri, companiile au nevoie de display-uri care pot stoca in mod centralizat continutul si care permit accesul intuitiv si in orice moment pentru analiza amanuntita si revizuire.

  • Productivitatea

Orice intarziere a productivitatii poate avea un impact negativ asupra profitului. Intreprinderile isi pot perfectiona operatiunile prin intermediul afisajelor vizuale si pot  asigura o performanta eficienta si continua.

 

 

Samsung ofera:

  • Conectivitate extinsa si suport pentru continut pentru a facilita mediile interactive de intalnire.
  • Diverse solutii digital signage pentru mediul corporate  intr-un pachet all-in-one.
  • Solutii avansate de management pentru gestionarea integrata a dispozitivelor si a continutului.
  • Functionalitate avansata pentru a satisface chiar si cele mai mari asteptari.
  • Tehnologii de afisare superioare pentru a oferi imagini vibrante si dinamice.

 

 

Corporatiile trebuie sa cultive un mediu care sa permita o colaborare imbunatatita a angajatilor si sa poata facilita interactiunea si schimbul de cunostinte. Intalnirile trebuie sa fie optimizate pentru productivitate si interactivitate in sprijinul schimbului liber de idei si opinii.

 

Display-urile trebuie sa fie utilizate pentru a partaja informatii relevante, sustinute de o operare simplificata si de gestionarea continutului. Si, cel mai important, corporatiile trebuie sa furnizeze mesaje de mare impact pentru a maximiza angajamentul clientilor. Pentru a aborda in mod adecvat aceste nevoi si preocupari, corporatiile se indreapta spre utilizarea solutiilor digital signage.