Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung Mirror Display – O solutie Mirror/Signage Hybrid Display captivanta

In prezent, consumatorii isi doresc din ce in ce mai mult acces la informatii in timp real, cu ajutorul carora sa isi fundamenteze decizia de achizitie. Pentru a veni in intampinarea acestei nevoi, Samsung a creat Mirror Display, aceasta fiind o solutie accesibila atat din punct de vedere financiar cat si operational.

 

 

O solutie Mirror/Signage Hybrid Display captivanta

 

Prin combinarea avantajelor oferite de ecranele Digital Signage si claritatea unei oglinzi obisnuite puteti oferi clientilor dumneavoastra o experienta inedita in timpul cumparaturilor. Gradul de reflexie de 55% permite afisarea continutului pe oglinda, fara a diminua calitatea imaginii. Astfel, acuratetea vizuala permite utilizarea dispozitivului ca instrument cheie in vanzari prin informarea si indrumarea clientilor in directia alegerii variantei optime pentru nevoile lor.

 

 

Tranzitie fluida a continutului

 

Senzorul de apropiere permite realizarea unei tranzitii de la ecranul unui display obisnuit la unul mirror in momentul in care este detectata prezenta unui client. Distanta de la care ecranul detecteaza miscarea poate fi setata la 0.7 m, 1.0 m sau 1.5 m, iar imaginea poate fi redimensionata pe ecran in functie de prefereintele utilizatorului.

 

Control facil al continutului

 

Software-ul Samsung MagicInfo va permite modificarea continutului de pe ecran direct de pe tableta sau dispozitivul dumneavoastra mobil in momentul in care v-ati conectat la o sursa LAN/WiFi sau utilizati un cablu RS232.

 

 

Performanta superioara SoC datorita procesorului QuadCore incorporat

 

Platforma Samsung SMART Signage beneficiaza de un System-on-Chip a carui performanta este sustinuta printr-un procesor QuadCore de 8GB ce permite reducerea costurilor determinate de lipsa unor echipamente aditionale necesare utilizarii ecranelor.